Behöver du hjälp? 
Här finns vanliga frågor och svar

Resor till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet – rundresor och paketresor

Uppfyll dina drömmar i Australien, Nya Zeeland eller Söderhavet! Njut av Australiens tillbakalutade livsstil, det unika djurlivet och en varierande natur. Res runt i Nya Zeelands dramatiska landskap eller åk till paradisöar som Bora Bora och Cooköarna.

 

Vi har valt ut några av våra favoritrundresor i regionen, men har självklart många fler spännande resor att erbjuda. För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Australien

Följ med på någon av våra spännande rundresor i Australien eller låt oss hjälpa dig hjälpa dig att skräddarsy ditt livs resa.

Stora Australienresan

Perth, Adelaide, Mount Gambier, Melbourne, Cairns, Sydney fr. 58 860 kr

 

Perth, Melbourne och Sydney kryddas med upplevelser såsom Ayers Rock, möten med ursprungsbefolkning och djupdykning (eller snorkling) på stora barriärrevet. Njut av vinprovningar, naturupplevelser och lunch vid operahuset.

 

 20 dagar
Svensktalande färdledning
 Storsäljare – boka i tid

Sänd intresseanmälan

Klassiska Australien & Nya Zeeland

Sydney, Cairns, Alice Springs, Adelaide, Auckland, Rotorua m.m. fr. 81 900 kr

 

En komplett resa som innehåller allt från Australiens korallrev och röda ökensand till Nya Zeelands varma källor och vackra fjordar. Förutom unikt djurliv, dramatisk natur och spännande städer så utlovas även härliga mat- och vinupplevelser.
 

 23 dagar, 11 resmål
 Svensk färdledning
 Populär storsäljare – boka i tid

Sänd intresseanmälan

Nya Zeeland

Fjordar, vingårdar och spännande maorikultur. Bubblande gejsrar och äventyrliga aktiviteter som forsränning och glaciärvandringar. Välkommen till fascinerande Nya Zeeland! 

Nya Zeelands - en resa till Antipoden

Nord och Syd ön fr. 61 498 kr

 

Upplev dramatiska natur med vulkaner och varma källor, bekanta dig med maoriernas spännande kultur, kryssa bland sälar och pingviner, och häng med på en av världens vackraste tågresor med TranzAlpine Express. Dessutom en dag i Bangkok.

 

 20 dagar
 Skandinavisk guide
 Natur, kultur och shopping – perfekt kombo

Sänd intresseanmälan

Söderhavet

Ett pärlband av öar som trollbundit människor i alla tider. Hälsa på i paradiset, där den gästvänliga befolkningen inte betraktar dig som turist utan som besökare. 

Söderhavets pärlor

Tahiti, Bora Bora, Samoa, Cooköarna, Fiji, Nya Zeeland fr. 94 900 kr

 

Upplev exotiska Söderhavet med fantastisk natur ovan och under vatten, spännande kultur och möten med urbefolkningen. Och självklart massvis av kritvita stränder med kristallklart vatten!
 

24 dagar, 5 länder
 Svensk färdledning
 Det mesta inkluderat

Sänd intresseanmälan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!