Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Resor till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet – rundresor och paketresor

Uppfyll dina drömmar i Australien, Nya Zeeland eller Söderhavet! Njut av Australiens tillbakalutade livsstil, det unika djurlivet och en varierande natur. Res runt i Nya Zeelands dramatiska landskap eller åk till paradisöar som Bora Bora och Cooköarna.

 

Vi har valt ut några av våra favoritrundresor i regionen, men har självklart många fler spännande resor att erbjuda. För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Australien

Följ med på någon av våra spännande rundresor i Australien eller låt oss hjälpa dig hjälpa dig att skräddarsy ditt livs resa.

Stora Australienresan

Perth, Adelaide, Mount Gambier, Melbourne,Cairns, Sydney fr. 66 950 kr

 

Perth, Melbourne och Sydney kryddas med upplevelser såsom Ayers Rock, möten med ursprungsbefolkning och djupdykning (eller snorkling) på stora barriärrevet. Njut av vinprovningar, naturupplevelser och lunchkryssning i Sydneys vackra hamnområde.

 

 20 dagar
Natur, kultur och shopping – perfekt kombo
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Klassiska Australien & Nya Zeeland

Sydney, Cairns, Alice Springs, Adelaide, Auckland, Rotorua m.m. fr. 81 900 kr

 

Komplett resa som innehåller Australiens röda ökensand och korellrev till Nya Zeelands varma källor och vackra fjordar. Här får du möjlighet att möta lokalbefolkningen, undersöka de unika djurlivet och fascinerande arkitektur. Som extra bonus får du även en dag i exotiska  Dubai och/eller en i fascinerande Singapore. 

 

 23 dagar
 Svensk färdledning
 Populär storsäljare – boka i tid

Sänd bokningsförfrågan

Nya Zeeland

Fjordar, vingårdar och spännande maorikultur. Bubblande gejsrar och äventyrliga aktiviteter som forsränning och glaciärvandringar. Välkommen till fascinerande Nya Zeeland! 

Stora Nya Zeelandresan

Nord och Syd ön fr. 58 950 kr

 

Nya Zeeland är förmodligen världens mest natursköna land. Hänförande vacker natur, varma källor och pysande grejsrar, bländvita stränder och vingårdar i världsklass, mångkulturella storstäder och en levande maorikultur och ca 36 miljoner får! Här får du Nya Zeeland i ett nötskal

 

 19 dagar
 Skandinavisk guide
 Natur, kultur och shopping – perfekt kombo

Sänd bokningsförfrågan

På egen hand med husbil och tåg

Fr. 39 900 kr

 

Upplev de bästa av två världar på egen hand. Dramatisk natur bekvämt i husbil, på färja och en av värdlens vackraste tågresor med Northern Explorer. Resan avslutas med 5 nätter på underbara Rarotonga i Söderhavet för total avkoppling med sol och bad.  

 

  22 dagar
 Förbokat resrutt och resehandbok
 Perfekt kombo – natur, kultur, sol och bad.

Sänd bokningsförfrågan

Söderhavet

Ett pärlband av öar som trollbundit människor i alla tider. Hälsa på i paradiset, där den gästvänliga befolkningen inte betraktar dig som turist utan som besökare. 

Söderhavets pärlor

Los Angeles, Cooköarna, Tahiti, Bora Bora, Nya Zeeland, Samoa, Fiji, Singapore fr. 94 900 kr

 

Upplev exotiska Söderhavet med fantastisk natur ovan och under vatten, spännande kultur och möten med urbefolkningen. Och självklart massvis av kritvita stränder med kristallklart vatten!
 

19 nätter
 Svensk färdledning
 Det mesta inkluderat

Sänd bokningsförfrågan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!