0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet – rundresor och paketresor

Uppfyll dina drömmar i Australien, Nya Zeeland eller Söderhavet! Njut av Australiens tillbakalutade livsstil, det unika djurlivet och en varierande natur. Res runt i Nya Zeelands dramatiska landskap eller åk till paradisöar som Bora Bora och Cooköarna.

 

Vi har valt ut några av våra favoritrundresor i regionen, men har självklart många fler spännande resor att erbjuda. För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Australien

Följ med på någon av våra spännande rundresor i Australien eller låt oss hjälpa dig hjälpa dig att skräddarsy ditt livs resa.

Stora Australienresan

Perth, Fremantle,  Adelaide, Barossa Valley, Mount Gambier, Melbourne, Cairns, Sydney m.fl. fr. 71 950 kr

 

Perth, Melbourne och Sydney kryddas med upplevelser såsom Ayers Rock, möten med ursprungsbefolkning och djupdykning (eller snorkling) på stora barriärrevet. Njut av vinprovningar, naturupplevelser och lunchkryssning i Sydneys vackra hamnområde. Allt med svensk färdledare.

 

 21 dagar
Natur, kultur och shopping – perfekt kombo
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Klassiska Australien & Nya Zeeland

Sydney, Cairns, Alice Springs, Adelaide, Auckland, Rotorua m.m. fr. 82 900 kr

 

Komplett resa som innehåller Australiens röda ökensand och korellrev till Nya Zeelands varma källor och vackra fjordar. Här får du möjlighet att möta lokalbefolkningen, undersöka de unika djurlivet och fascinerande arkitektur. Som extra bonus får du även en  i fascinerande Singapore. 

 

 23 dagar
 Svensk färdledning
 Populär storsäljare – boka i tid

Sänd bokningsförfrågan

Nya Zeeland

Fjordar, vingårdar och spännande maorikultur. Bubblande gejsrar och äventyrliga aktiviteter som forsränning och glaciärvandringar. Välkommen till fascinerande Nya Zeeland! 

Stora Nya Zeelandsresan

Från Nord till Syd fr. 60 900 kr

 

Nya Zeeland är förmodligen världens mest natursköna land. Hänförande vacker natur, varma källor och pysande grejsrar, bländvita stränder och vingårdar i världsklass, mångkulturella storstäder och sydöns snöklädda alper, glaciärer och djupa fjordlandskap. Upplev allt detta och mer där till med svensk färledare.

 

 18 dagar
 Kryssning i Milford Sound
 Natur, kultur och shopping – perfekt kombo

Sänd bokningsförfrågan

Nya Zeeland med Cooköarna

20 nätter på Nya Zeeland och 5 nätter på Cooköarna fr. 58 900 kr

 

Upplev en härlig bredd av ländernas bästa sevärdeheter och aktiviteter.  Från Nya Zeelands kontrastrika land och imponerande naturupplevelser till sköna dagar på Cooköarnas stränder. Från syd till nord med hyrbil på Nya Zeeland, en del av aktiviteterna är vandring längs Queen Charlotte Track, helkoptersightseeing i Franz Joseph och under stoppet i Söderhavet får du underhållas av lokalbefolkning under en traditionell "Island Night".

 

 29 dagar 
 Färdigpaketard resa och rutt
 Det bästa från två världar

Sänd bokningsförfrågan

På egen hand med hyrbil och tåg

Fr. 28 900 kr

 

Upplev de bästa av två världar på egen hand. Dramatisk natur bekvämt i hyrbil, på färja och en av värdlens vackraste tågresor mellan Picton och Kaikoura. Färdigpaketerad resa med flyg t/r, hybil, hotell, färja, tåg, valsafari och fler aktiviter.

 

  16 dagar
 Förbokat resrutt och resehandbok
 Perfekt kombo – natur, kultur, sol och bad.

Sänd bokningsförfrågan

Söderhavet

Ett pärlband av öar som trollbundit människor i alla tider. Hälsa på i paradiset, där den gästvänliga befolkningen inte betraktar dig som turist utan som besökare. 

Söderhavets pärlor

Los Angeles, Cooköarna, Tahiti, Bora Bora, Nya Zeeland, Samoa, Fiji, Singapore fr.104 900 kr

 

Upplev exotiska Söderhavet med fantastisk natur ovan och under vatten, spännande kultur och möten med urbefolkningen. Och självklart massvis av kritvita stränder med kristallklart vatten!
 

19 nätter
 Svensk färdledning
 Det mesta inkluderat

Sänd bokningsförfrågan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear