0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Asien - rundresor och paketresor

Asien, jordens största världsdel, erbjuder otroligt många fascinerande platser som måste upplevas. Upptäck enorma storstäder som Shanghai, Tokyo, Peking och Delhi och paradisiska stränder i Thailand och Sri Lanka. Res genom 4 länder längs Mekongfloden och besök världsberömda sevärdheter som Ankor Wat i Kambodja, Taj Mahal i Indien och den kinesiska muren. En rundresa i Asien är ett perfekt sätt att upptäcka mer av denna vackra och spännande världsdel!

 

Här har vi plockat ut några favoriter bland alla våra rundresor i Asien, men självklart har vi mängder av andra spännande rundturer att erbjuda. För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Thailand, Singapore och Malaysia

Thailand, Singapore och Malaysia bjuder på det mesta och bästa av Sydostasien! Här kan du uppleva myllrande storstäder, färgsprakande kultur, vildmarksäventyr i regnskogen och inte minst underbara stränder och skärgårdar.

Fyra länder längs Mekong

Chiang Rai, Houei Say, Luang Brabang, Siam Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh fr. 41 950:-
 

Från Norra Thailand glider båten sakta fram på Mekongfloden mellan fiskebyar, vacker natur och lokala marknader. Vi träffar munkar i Laos, häpnas av den väldiga ruinstaden Angkor Wat, och besöker Vietnams största stad Ho Chi Minh. 

 

  12 nätter
 Svensktalande guide
 Kombinera resan med paradisön Phu Quoc

Sänd intresseanmälan

Borneos regnskogar

Singapore & Malaysia med Borneos regnskogar

Singapore, Melaka, Kuala Lumpur, Borneo, Langkawi fr. 31 900 kr

En fantastisk resa till färgsprakande Malaysia med allt från storstadsäventyr i Kuala Lumpur, till oförglömliga vildmarksupplevelser i Borneos mytomspunna regnskog. Kombinera  med några dagar på Langkawi. Syostasien i miniatyr.

 

16 dagar
Svensktalande guide
Natur, djur, storstad, sol och bad 

Sänd bokningsförfrågan

Vietnam, Laos och Kambodja

Res med båt längs Mekongfloden och upptäck storstäder som Phnom Penh och Ho Chi Minh blandat med besök i små fiskebyar, spännande marknader och vacker natur.  Är du sugen på sol och bad finns här även fina möjligheter för det!

Stora Vietnamresan

Hanoi, Ha Long, Hoi An, Mekongdeltat, Saigon fr. 35 390 kr

 

Vad sägs om cykeltaxi genom pittoreska kvarter eller båt mellan sockertoppsberg i de vackra och spännande Mekongdeltat. Besök museer, katedraler och presidentpalats. Naturligtvis besöker vi även de kända och beryktade Cu Chi tunnlarna som användes under Vietnamkriget. Upplev Vietnam inifrån.

 

20 dagar
Svenskfärdledare
Kombinerar sol & bad på Phu Quoc

Sänd bokningsförfrågan

Vietnam och kambodja

Vietnam och Kambodja Light

Ho Chi Minh, Siam Reap, Sihanoukville, Phnom Penh fr. 23 950 kr


Upplev södra Vietnam och Kambodjas allra främsta sevärdheter kombinerat med lata dagar på stranden i Sihanoukville.  Cykelriksha, båttur i Mekongdeltat, mäktiga ruinstaden Angkor, sol och bad innan resan avslutas i Phnom Penh. 

 

13 dagar
Engelsktalande guide
Tid för egna upptäckter längst vägen

Sänd bokningsförfrågan

Kina

Kina står högt upp på mångas lista över länder att besöka med spännande kultur- och matupplevelser, många berömda sevärdheter och ett härligt folkmyller. På en rundresa i Kina hinner du upptäcka mer av detta enorma land. 

Kulinariska Kina

Peking de Luxe

Peking fr. 12 950 kr

Djupdyk i Peking, staden som aldrig lämnar sina besökare oberörd.  Här utlovas storslagna sevärdheter som mixas med minnesvärda möten. Dessutom ges tid till shopping om man vill det. 

 

 8 dagar
 Svensktalande färdledning
Nutid och dåtid i perfekt blanding

Sänd bokningsförfrågan

Kinas guldkorn

Peking, Xian och Shanghai fr. 23 950 kr

 

En komplett rundresa med Kinas mest berömda städer med sevärdigheter som Kinesiska muren, terrakottaarmén och akrobatikshow. Dessutom mat, kultur och naturupplevelser i världsklass.
 

 10 dagar, 3 resmål
 Svensk färdledning
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Japan

En resa till Japan blir garanterat en minnesvärd upplevelse fyllt av nya intryck. Landet som alltid ligger lite i framkant bjuder på många fascinerande platser att besöka, storstäder, kultur och vackra landskap. 

Japan light

Nara, Kyoto, Shirakawago, Takayama, Tokyo fr. 29 950 kr

 

En perfekt resa för dig som vill resa med en grupp med ändå få tid på egen hand.  Upplev Tokyos storstadspuls, bada i varma källor, och besök vackra tempel och geishadistrikt. 

 

 9 dagar
 Engelsktalande guide
 Blandning av program och tid på egen hand

Sänd bokningsförfrågan

Från Tokyo till Osaka

Tokyo, Mount Fuji, Takayama, Kanazawa Kyoto, Mount Koya, Hiroshima, Osaka fr. 34 995 kr

 

En rundresa som visar landets alla ansikten. Upplev allt från storstadsmyller i Japans futuristiska städer, till landets anrika kejsarstäder och geishadistrikt. Besök allt från sagobyar i magisk natur till vackra alplandskap.

 

 13 dagar
 Engelsktalande guide
Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Indien och Sri Lanka

Indiens myllrande storstad Mumbai kombinerat med Taj Mahal och andra sevärdheter eller vackra Sri Lanka, långa stränder, valsafari och antika ruinstäder – en rundresa i Indien eller på Sri Lanka glömmer du aldrig! 

Klassiska Indien

Delhi, Jaipur, Ranthambore, Agra, Varanasi
fr. 27 750 kr

 

Se pilgrimer bada i Ganges och närvara vid aarticermonin, möt en stad i rosa i Jaipur, och besök undersköna Taj Mahal i Agra. Dessutom ingår en spännande safari där möjlighet finns till att se den bengaliska tigern. Går att kombinera med att avsluta ett par dagar med sol och bad vid Goas långa stränder.
 

 14 dagar
Svensktalande guide
 Det allra mesta ingår

Sänd bokningsförfrågan

Stora Sri Lankaresan

Colombo, Anuradhapura, Yala, Galle m.m. fr. 25 195 kr


Teplantager, antika ruinstäder, lejonklippan i Sigiriya, stadsrundturer, nationalparker och valsafari. Därtill lägger du ett par sol och baddagar på Maldiverna. Voilá en fullständig resa.
 

 12 dagar
Skandinavisktalande guide
Kombinera med sol och bad på Maldiverna

Sänd bokningsförfrågan

 

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear