Behöver du hjälp? 
Här finns vanliga frågor och svar

Resor till Asien - rundresor och paketresor

Asien, jordens största världsdel, erbjuder otroligt många fascinerande platser som måste upplevas. Upptäck enorma storstäder som Shanghai, Tokyo, Peking och Delhi och paradisiska stränder i Thailand och Sri Lanka. Res genom 4 länder längs Mekongfloden och besök världsberömda sevärdheter som Ankor Wat i Kambodja, Taj Mahal i Indien och den kinesiska muren. En rundresa i Asien är ett perfekt sätt att upptäcka mer av denna vackra och spännande världsdel!

 

Här har vi plockat ut några favoriter bland alla våra rundresor i Asien, men självklart har vi mängder av andra spännande rundturer att erbjuda. För fler förslag och inspiration, besök din närmaste Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Thailand, Singapore och Malaysia

Thailand, Singapore och Malaysia bjuder på det mesta och bästa av Sydostasien! Här kan du uppleva myllrande storstäder, färgsprakande kultur, vildmarksäventyr i regnskogen och inte minst underbara stränder och skärgårdar.

Stora Sri Lanka resan

Colombo, Anuradhapura, Yala, Galle m.m. fr. 29 400:-


Teplantager, antika ruinstäder, lejonklippan i Sigiriya, stadsrundturer, nationalparker och valsafari. Därtill lägger du ett par sol och baddagar på Maldiverna. Voilá en fullständig resa.
 

6 dagar
Engelsktalande guide
Kombinera med sol och bad

Sänd intresseanmälan

Sydthailands skärgård och regnskogar

Phuket/Krabi, Khao Sok, Surat Thani, Trang, Krabi, Koh Klang  fr 14 748:-


Upplev södra Thailand, från Khao Soks regnskog till Han Nga buktens förtrollande sockertoppskärgård. Från elefantrygg till avkopplande flodfärd, ett besök i tigergrottans tempel, och snorkling vid paradisöar i Trangs skärgård.

 

 9 dagar
Engelsktalande guide
Kombinera med sol och bad i Phuket/Krabi

Sänd intresseanmälan

Borneos regnskogar

Malaysia med Borneos regnskogar

Kuala Lumpur, Borneo, Gaya Island, Sandakan, Sukau  fr  28 500:- 

En fantastisk resa till färgsprakande Malaysia med allt från storstadsäventyr i Kuala Lumpur, till oförglömliga vildmarksupplevelser i Borneos mytomspunna regnskog. Kombinera gärna med några dagar på Langkawi. 

 

9 nätter
Svensktalande guide
Kombinera med sol och bad på Langkawi

Sänd intresseanmälan

Vietnam, Laos och Kambodja

Res med båt längs Mekongfloden och upptäck storstäder som Phnom Penh och Ho Chi Minh blandat med besök i små fiskebyar, spännande marknader och vacker natur.  Är du sugen på sol och bad finns här även fina möjligheter för det!

Stora Vietnamresan

Hanoi, Ha Long, Hoi An, Mekongdeltat, Saigon fr 25 400:-

 

Vad sägs om cykeltaxi genom pittoreska kvarter eller båt mellan sockertoppsberg i de vackra och spännande Mekongdeltat. Besök museer, katedraler och presidentpalats. Naturligtvis besöker vi även de kända och beryktade Cu Chi tunnlarna som användes under Vietnamkriget.

 

15 dagar
Skandinavisktalande guide
Kombinera med sol och bad

Fyra länder längs Mekong

Chiang Rai, Houei Say, Luang Brabang, Siam Reap, Phnom Penh, Ho Chi Minh fr. 38 450:-
 

Från Norra Thailand glider båten sakta fram på Mekongfloden mellan fiskebyar, vacker natur och lokala marknader. Vi träffar munkar i Laos, häpnas av den väldiga ruinstaden Angkor Wat, och besöker Vietnams största stad Ho Chi Minh. 

 

 12 nätter
Svensktalande guide
Kombinera resan med paradisön Phu Quoc

Sänd intresseanmälan

Kina

Kina står högt upp på mångas lista över länder att besöka med spännande kultur- och matupplevelser, många berömda sevärdheter och ett härligt folkmyller. På en rundresa i Kina hinner du upptäcka mer av detta enorma land. 

Kulinariska Kina

Peking de Luxe

Peking fr. 12 450:-

Djupdyk i Peking, staden som aldrig lämnar sina besökare oberörd.  Här utlovas storslagna sevärdheter som mixas med minnesvärda möten. Dessutom ges tid till shopping om man vill det. 

 

 8 dagar
 Svensktalande färdledning
Nutid och dåtid i perfekt blanding

Sänd intresseanmälan

Klassiska Kina

Peking, Xian, Guilin, Yangshuo fr. 20 950:-

 

En komplett rundresa med Kinas största sevärdheter: Himmelska fridens torg, terrakottaarmén, Kinesiska muren. Dessutom kultur och naturupplevelser i världsklass.
 

 12 dagar, 4 resmål
 Svensk färdledning
 Populär storsäljare

Sänd intresseanmälan

Japan

En resa till Japan blir garanterat en minnesvärd upplevelse fyllt av nya intryck. Landet som alltid ligger lite i framkant bjuder på många fascinerande platser att besöka, storstäder, kultur och vackra landskap. 

Japan light

Nara, Kyoto, Shirakawago, Takayama, Matsumoto, Tokyo fr. 24 350:-

 

En perfekt resa för dig som vill resa med en grupp med ändå få tid på egen hand.  Upplev Tokyos storstadspuls, bada i varma källor, och besök vackra tempel och geishadistrikt. 

 

 7 nätter
 Engelsktalande guide
 Blandning av program och tid på egen hand

Sänd intresseanmälan

Från Tokyo till Hiroshima

Tokyo, Kanazawa, Kyoto, Hiroshima, Osaka fr. 38 998:-

 

En rundresa som visar landets alla ansikten. Upplev allt från storstadsmyller i japans futuristiska städer, till landets anrika kejsarstäder och geishadistrikt. Besök allt från sagobyar i magisk natur till vackra alplandskap.

 

 12 dagar
 Skandinavisk guide
Populär storsäljare

Sänd intresseanmälan

Indien och Sri Lanka

Indiens myllrande storstad Mumbai kombinerat med Taj Mahal och andra sevärdheter eller vackra Sri Lanka, långa stränder, valsafari och antika ruinstäder – en rundresa i Indien eller på Sri Lanka glömmer du aldrig! 

Drömmarnas Indien

Delhi, Varanasi, Panna Nationalpark, Khajuraho, Agra, Jaipur, Mumbai
fr. 28 950:-

 

Se pilgrimer bada i Ganges, möt en stad i rosa i Jaipur, och besök undersköna Taj Mahal i Agra. Dessutom ingår en spännande safari där möjlighet finns till att se tiger. Resan avslutas i Mumbai.  
 

 13 dagar
Svensktalande guide
 Det allra mesta ingår

Sänd intresseanmälan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.
 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!