0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till New York

För turisten är New York den ultimata upplevelsedestinationen. Här finns ett aldrig sovande nöjesliv, så pass olika stadsdelar att man skulle kunna tro att en resa genom staden egentligen var en resa jorden runt. Här finns kulturella scener i världsklass inom alla genrer och ett utbud av mat, hotell, nöjen och shopping som inte lämnar någon otillfredsställd.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

I New York går landets rikaste och fattigaste människor på samma gator, här samlas människor från i princip alla världens länder för att leva i och arbeta för en stad som inte har en motsvarighet någonstans på hela jorden. New York är en fröjd för alla sinnen och om man så får en livstid på sig så hinner man inte utforska alla stadens delar. 


Fler reseguider

Är du intresserad av andra resmål i USA så läs gärna våra reseguider om resor till Miami och San Francisco.

Bara att gå genom New Yorks centrala delar är en sevärdhet i sig, särskilt om man besöker staden för första gången. Här finns ett myller av folk att titta på och gratis underhållning i varje hörn. Times Square får man inte missa!

Central Park är en grön oas mitt i New York, en jättepark med joggingslingor, stora gräsmattor, skogsdungar och sjöar. När man sitter mitt i Central Park känns det nästan overkligt att världens stad omringar en.

Frihetsgudinnan är New Yorks landmärke, det var denna staty som mötte alla immigranter som kom för att finna frihet och framgång i möjligheternas land. 
 

Empire State Building är, med sina 449 meter, New Yorks högsta skyskrapa och erbjuder en mäktig utsikt över The Big Apple.

Brooklyn Bridge heter den bro som leder en från Manhattan till stadsdelen Brooklyn. Den mer än 125 år gamla bron är både vacker att titta på och en minnesvärd upplevelse att promenera över. Bästa tiden för en promenad över Brooklyn Bridge är nattetid då den ger en nästan magisk vy över ett nattupplyst New York City.
 

Billigt flyg tur&retur till New York

fr. 4 298:-
fr. 4 406:-
fr. 3 898:-
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear