0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Miami

När man tänker på Miami så får de flesta av oss upp bilder på breda, vita stränder packade med solbrända kroppar, livvakter, vattensports-aktiviteter, hög musik och en gång/cykelbana med rullskridskoåkare, skateboardåkare, joggare och diverse artister som försöker tjäna ihop till sitt levebröd. Miami är högljutt, färgstarkt och fullt av människor som söker den där ljuva mixen av vibrerande storstadsliv och avslappnat strandliv.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Idag är Miami en aning mindre glamouröst än vad det brukade vara, men kändisar åker fortfarande hit för att hålla lite semester, nattlivet i Miami håller världsklass, precis som shoppingen och klimatet. I övrigt är staden en palett av kulturer, hudfärger och nationaliteter. Influenserna från Kuba, Haiti och Jamaica är särskilt tydliga vilket ger denna avslappnade storstad lite av en härligt gungande känsla.

 

Fler reseguider
Är du intresserad av andra resmål i USA så läs gärna våra reseguider om resor till New York och San Francisco.

Självaste sinnebilden av Miami upplevs i Art Deco Historic District. Man beger sig till South Beach och parkerar bilen någonstans i området. En promenad kring de pastellfärgade husen omgivna av svajande palmer och blinkande neonskyltar gör att man känner sig som tagen ur en film.

Ocean Drive är ett annat måste när man besöker Miami. Stadens populäraste gata bjuder på ett levande skådespel av människor, bilar, djur och diverse rekvisita, med Atlantens brus precis intill.

Miami Museum of Science and Space Transit Planetarium är ett vetenskapsmuseum med särskilt fokus på rymden. Utomhus bjuder museet på en liten djurpark med Floridas farligaste djur. Det här stället passar utmärkt för barnfamiljer.

För den som gillar natur är Everglades nationalpark ett måste. Detta träskområde bjuder på vildmarksäventyr, spännande fåglar och – alligatorer! Vill man så kan man susa omkring på området med en airboat, då är chansen att få se en alligator som störst. Annars kan man själv vandra omkring, tälta eller fiska i detta spännande naturreservat.

I Miami Seaquarium får man chans att se allt från hajar till delfiner, späckhuggare, krokodiler andra marina djur. Möjlighet att få simma med delfiner finns och är en oförglömlig upplevelse. Här finns matställen och att spendera en hel dag inne på Seaquarium är definitivt inte svårt.

Billigt flyg tur&retur till Miami

fr. 4 541:-
fr. 4 500:-
fr. 4 642:-
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear