Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Resa till Phuket

Phuket är en riktig semesterhit och det har vi svenskar förstått. Få ställen på jorden har så mycket att erbjuda turister samlat på så liten yta. Vita sandstränder, skuggiga palmer, turkost vatten, korallrev, häftiga grottor, religiösa sevärdheter plus ett nattliv som lockar ungdomar från hela världen är bara några saker man kan njuta av under sin vistelse på Phuket. Dessutom så är thailändarna oerhört vänliga, tillmötesgående och barnkära.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Det är fortfarande relativt billigt här, trots att turismen har dragit upp prisnivån ganska rejält, så den som älskar att shoppa loss kommer att ha mycket att göra. Det finns boendealternativ för alla smaker och prisklasser, ingen lämnas missnöjd på denna mångfaldiga ö.

Det finns mycket att se och göra på Phuket. Phuket stad är som en motpol till alla turistorter som finns på ön. Här får man ta del av thailändskt vardagsliv, billiga marknader och smaka riktig thaimat på någon av de många bra restaurangerna.

Wat Chalong heter ett mycket berömt buddhisttempel som finns på Phuket, det är störst av de 29 buddhisttempel som finns på ön och makalöst vackert dekorerat. Här kan man få heliga nummer tydda och hjälp från bamburötter med att fatta beslut. Många ur lokalbefolkningen kommer hit för att bli välsignade av munkarna, de mottar ett band som knyts runt handleden eller vristen som ska beskydda dem mot olyckor och sjukdomar.

FantaSea är en temapark där man kan titta på shower som inkluderar allt från akrobater till elefanter och thailändsk kultur. En rolig tillställning för stora som små.
 

Billigt flyg tur&retur till Phuket

fr. 4 779:-
fr. 6 603:-
fr. 4 852:-
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!