0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Krabi

Om man vill resa till en stad i Thailand, men helst undvika Las Vegas-känslan så långt det går, så är Krabi rätt destination. Här finns stadsliv som visst är påverkat av turismen, men inte tillnärmelsevis till samma grad som i t ex Pattaya och Phuket. I Krabi finns genuint thailändskt vardagsliv och det märks inte minst på shoppingutbud och priser som håller betydligt lägre profil än de större turistställena i Thailand.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Krabi har naturligtvis också underbara stränder att lapa sol på, simma vid och ta snorkelturer kring. Vidare så kan man klättra i klippor, rida, åka havskajak, dyka, spela golf eller beundra det intressanta fågellivet kring Krabi vilket gör det till ett väldigt flexibelt resmål.

Åker man söderut från Krabi så hamnar man i ett viktigt regnskogsreservat med spännande djungel och heta källor.

Vill man insupa lite Thailändsk kultur så är ett besök till det välkända buddhisttemplet Wat Tham Seua en trevlig utflykt. Omgivningarna kring templet är spektakulära.

Thailändskt vardagsliv tar man del av på morgonmarknaden som tar plats bakom Vieng Thong Hotel. Ju tidigare på morgonen man kommer desto mer av det härliga spelet mellan färgstarka matvaror, smidiga, men alltid ödmjuka, försäljare och vana köpare får man skåda. Det här är också ett gyllene tillfälle att köpa på sig kryddor och andra matlagningsvaror som man önskar ta med sig hem från Thailand.

För ett besök till ett av världens rikaste ekosystem så beger man sig till mangroveträsket som finns i utkanten av Krabi. Här finns massor av ovanliga fågelarter, ormar, vattenvaraner och apor och för att få ut så mycket som möjligt av turen så bör man ta en båt ut, helst med den legendariske guiden Mr. Dai.

Stränderna utanför Krabi är givetvis den allra största sevärdheten, långa, mjuka, vita sandstränder mot det öppna havet. Vidare finns de stora turistöarna Koh Phi Phi och Koh Lanta bara en båttur bort.

Billigt flyg tur&retur till Krabi

fr. 7 128:-
fr. 7 244:-
fr. 5 553:-
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear