Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Resor till Teneriffa

Teneriffa är Kanarieöarnas största ö och en populär semesterdestination, sommar som vinter. Varför just Teneriffa har blivit så populärt har mycket att göra med att ön ger goda chanser till fint väder under årets alla månader. Kanarieöarna erbjuder också en ganska unik balans mellan bekvämlighet och sol och hav. Det känns välbekant och tryggt att semestra här.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!


Teneriffa är varmt, soligt och gemytligt och många av öns platser är helt anpassade efter turisternas behov, vilket gör ön till ett paradis för allt från barnfamiljer till ungdomar och pensionärer.

Teneriffa har dock mer att locka med än bara superbt strand- och nattliv, det finns en massa trevliga dagsutflykter till olika sevärdheter och vackra små tillhåll som man kan åka på och öns huvudstad Santa Cruz erbjuder ett myllrande stadsliv.

Det finns en hel del vandringsleder på Teneriffa, man kan hajka genom spännande bergsstigar, lummiga dalar och i subtropiska skogar. Teneriffa är smäktande vackert och så mycket mer än bara sandstränder, vilket man får uppleva om man går omkring lite på ön.

La Orotava
är en underbar liten stad, som nästan ger en känsla av overklighet. Här är så vackert att många kallar staden för Kanarieöarnas vackraste. De koloniala husen, prydda med vackra balkonger mitt i prunkande grönska, tar lätt andan ur en och den magnifika katedralen är väl värd ett besök.

Fascinerande Jardín Botanico i Puerto de la Cruz är världens äldsta botaniska trädgård. Här kan man beundra fantastiska träd, växter och djurliv.

La Gomera är en mysig och prunkande liten ö som ligger väldigt nära Teneriffa, hit kan man åka på en liten dagstur med färja och har man tur så kan man under själva trippen få se både grindvalar och delfiner.

Billigt flyg tur&retur till Teneriffa

fr. 4 863:-
fr. 4 895:-
fr. 24 308:-
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!