0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Kanarieoarna

Solsäkra Kanarieöarna är ett säkert kort för sol och bad. Cirka 5-6 timmar bort från Sverige med flyg hamnar du utanför Afrikas kust och där ligger underbara ögruppen Kanarieöarna. Ögruppen består av många stora och små öar som alla har sin egna charm.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Ticket erbjuder ett stort utbud av flyg, hotell, charter och sista minuten till Kanarieöarna. Här hittar du prisvärda resor till många av Kanarieöarnas fina öar. Res till exempelvis populära Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote, Fuerteventura eller La Gomera. Alla öarna har något unikt att erbjuda, men något de har gemensamt är de fina stränderna och det solsäkra klimatet.
 

Mer om de 5 populäraste öarna

 • Gran Canaria lockar många turister med fantastiska sandstränder, shopping, stora utbud av restauranger och bergsvandringar.
   
 • Teneriffa är den största ön av Kanarieöarna med många fina grönområden. Här finns något för alla oavsett om du vill bada, golfa, shoppa eller bara koppla av.
   
 • Lanzarote erbjuder ett fantastiskt vulkanlandskap med bibehållen arkitektur tillsammans med fina stränder, shopping och smakfulla restauranger.
   
 • Fuerteventura är ett måste för den som älskar att hänga på stranden. Ön erbjuder milslånga vita sandstränder och är ett paradis för alla möjliga vattenaktiviteter.
   
 • La Gomera är en av Kanarieöarnas grönaste öar och passar perfekt för den som vill vandra och uppleva grönskan. Här finns även vackra lavastränder som du inte vill missa.
   

Sevärdheter och aktiviteter

Förutom avkoppling och fina stränder finns det en hel del aktiviteter. Här finns vattenparker, moderna shoppinggallerior, golfbanor, restauranger, båtutflykter, kamelridning och mycket mer för båda stora och små. Vill du uppleva så mycket som möjligt av Kanarieöarna i din egen takt, så rekommenderar vi att boka hyrbil. Vi på Ticket tipsar dig gärna om spännande utflykter som kan göras på vägen.
 

Vädret på Kanarieöarna

Du kanske undrar när det är bäst att åka till Kanarieöarna? Underbara Kanarieöarna erbjuder ett milt och behagligt sommarväder året om. Vattentemperaturen ligger på 18-23 grader hela året. Under sommarmånaderna juni, juli och augusti är det som varmast med en temperatur på ungefär 25 grader på dagen och under natten 20 grader. Under vintermånaderna är det lite svalare med en dagstemperatur runt 20 grader och knappt 15 grader under natten.

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear