0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Spanien

Att resa till Spanien är ett självklarhet val för många svenskar. Vi kan verkligen förstå varför. Förutom sol, bad och värme finns det mängder av sevärdheter och nöjen. Här kan du besöka tapasrestauranger, titta på fotbollsmatcher, shoppa, gå på nattklubbar, museer och beundra vackra kyrkor och katedraler. Med andra ord finns det något för alla, vare sig du reser med barn, partner eller vänner.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Sevärdheter och aktiviteter

Spanien är ett utmärkt resmål för så väl bad och soldyrkare, som för den som älskar fotboll eller är kulturintresserad. Ett av favoritresmålen är Mallorca där du får njuta av vackra stränder och bad, samt shopping och massvis god mat. Eller varför inte besöka den fina ön Menorca, eller testa på nattlivet på Ibiza.

 

Få det bästa av två världar och boka resa till Barcelona där du på dagen kan ta det lugnt med sol och bad och på eftermiddagen eller kvällen ta en shoppingrunda, se på fotbollsmatch, uppleva kulturlivet och gatuunderhållning. Eller varför inte besöka huvudstaden Madrid för att uppleva storstadspulsen. Är du mest ute efter avkoppling och kanske vill åka charter till Spanien, är storfavoriterna Gran Canaria, Teneriffa och Fuerteventura de resmål som svenskar åker till år efter år. Temperaturen på Gran Canaria är behaglig året om, vilket gör att du kan resa när du vill på året.

 

På Ticket hittar du billiga resor till Spanien med All Inclusive och sista minuten. Vilka intressen du än har och vilka du än reser med, finns det något för dig.

I Spanien produceras mycket vin, olivolja, citrusfrukter och diverse andra frukter och grönsaker. Fisk och skaldjur finns det gott om kring Spaniens kuster så dessa är vanliga ingredienser i maten. Att man lagar sin mat på färska och hälsosamma råvaror är viktigt för spanjorerna.

Paella
är en mycket känd, spansk rätt som är som en sorts skaldjursrisotto kryddad med saffran.

Tapas är en annan, mycket omtyckt matstil som innebär ett bord uppdukat med många mindre rätter som alla runt bordet kan äta fritt från. Här finns bl a mycket friterade saker som potatistärningar och småfiskar, bläckfisk i vinägerdressing, samt goda dippsåser. Bröd finns såklart alltid med och till tapasmaten dricker man ett gott, spanskt vin.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear