0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Kap Verde

Kap Verde är känt för sina vackra och långa sandstränder med hela 350 soldagar om året och en behaglig medeltemperatur året om. Ett perfekt ställe för den som gillar att utöva vattensporter, men även för barnfamiljer som bara vill koppla av och leka i sanden.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

Med sol och värme året om blir det dock sällan för varmt då det blåser lite svalkande från havet, vilket gör att det blir behagligare att vistas på stranden. Kap Verde är ett populärt resmål speciellt för kite- och vindsurfare som reser hit från hela världens hörn. Förutom vindsurfing kan du testa på havsfiske och dykning. För den som gillar skaldjur är Kap Verde ett paradis, då du kan få dagsfärska skaldjur och fisk serverat på restaurangerna. För den som gillar annan typ av mat finns det en hel del andra smakrika maträtter samt drycker.

 

Vart ligger Kap Verde?

Ögruppen består av tio öar som ligger längs Afrikas västkust utanför Senegal. Nio av de tio öarna är bebodda. Kap Verde ligger endast några få timmar från södra Kanarieöarna. Huvudstaden heter Praia och ligger på den stora ön Santiago.

 

Populära öar på Kap Verde

Ticket erbjuder prisvärda resor till Kap Verdes fina ö Sal och badorten Santa Maria som ligger på ön. Dessutom erbjuder vi flygresor till Boavista. Den fina semesterorten Santa Maria passar utmärkt för den som gillar att hänga på stranden och bada i kristallklart vatten. Stranden sträcker sig runt stora delar av ön, vilket gör att det aldrig blir för trångt på stranden och du kan koppla av extra mycket. Hit kan du resa både med och utan barn.
 

Boavista är en lugn ö med härliga stränder och passar utmärkt för hela familjen. En av öns vackraste stränder är Santa Monica. Även här finns det gått om plats på stränderna för sol och bad.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
Kundservice
Behöver du hjälp? clear