0771 - 456 700 Våra butiker

Resor till Sunny Beach

Sunny Beach är en utpräglad semesterdestination där strandlivet helt klart är i fokus. Den finkorniga sandstranden är 6 kilometer lång och på vissa ställen upp till 120 meter bred. I jämförelse med andra stränder i Europa står Sunny Beach sig bra då den enligt många är Europas vackraste strand.

Tips, vill du bara boka boende för en del av resan eller på en annan ort så kan du göra det här!

De många hotellen i området smälter på något sätt in i ortens lummiga parker och grönområden, så de stör inte så mycket som man skulle kunna tro. För barnfamiljer som vill ha avslappning och strandliv under semester så är Sunny Beach perfekt, här är lugnt och skönt, billigt och trevligt.

Även ungdomar älskar att semestra i Sunny Beach, partylivet är intensivt under högsäsongen och priserna är förhållandevis låga. Ungdomar från hela Europa samlas för att dansa sig genom nätterna och återhämta sig och ladda kraft inför nästa kväll på en solstol vid vattenbrynet.

Stranden är givetvis Sunny Beachs största sevärdhet, det hörs på namnet, men det innebär inte att man måste stanna på stranden under hela sin semester. Bli man less på sand mellan tårna, salt hår och märken från solstolen på huden så kan man lämna turistorten och ge sig ut på mindre äventyr i Bulgarien.

Nessebar heter en halvö i Bulgarien som har tagit sig in på listan över världsarv. Nessebars gamla del är en av Europas äldsta städer och är idag en museistad. Att gå omkring bland de medeltidska husen känns både pittoreskt och ganska mäktigt. Nessebar ligger bara 4 km från Sunny Beach.

Är man sugen på stadsliv så kan man åka till Varna som är Bulgariens tredje största stad. Varna är en stad lika stor som Malmö, belägen vid havet så att man kan kombinera stadslivet med lite sol och bad. Gågatorna här är trafikfria och stämningen är avslappnad. Man bör passa på att besöka det arkeologiska museet här.

För barnfamiljerna som blir sugna på lite mer action än vad stranden erbjuder kan bege sig till Action Aquapark som ligger i västra delen av Sunny Beach. Här blandas vattenattraktioner av häftiga mått med restauranger och barer. Helt klart en kul heldagsutflykt.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear