0770 - 45 75 23 Våra butiker

Så klimatreducerar du din resa

Genom att klimatreducera din resa bidrar du till en mer hållbar resa – både nu och i framtiden. Vi har valt att samarbeta med Tricorona Climate Partner, en stor och erkänd aktör på den internationella marknaden för projekt relaterade till koldioxidminskning. När du väljer att kompensera dina utsläpp från din resa via nedanstående länk, bidrar du till utvecklingen av förnybar energiproduktion samt plantering av träd, i syfte att vända avskogningstrenden, motverka jorderosion, främja ekosystemet och binda koldioxid.
 

Klimatreducera din resa här »
 

Betalning sker med kredit/betalkort, och du får sedan ett certifikat direkt via e-post som beskriver din klimatreduktion.

 

 

 

Varför rekommenderar vi Tricorona?

Det finns många olika aktörer som erbjuder klimatreduktion och deras projekt varierar stort vad gäller bland annat miljönytta, spårbarhet, kvalitet och bidrag till hållbar utveckling. Tricorona Climate Partner är en trovärdig partner som förstår och möter våra höga krav på kvalitet. De har stor erfarenhet av att skapa koldioxidneutraliserande projekt världen över och låter alla sina projekt och processer granskas av en oberoende tredje part, Det Norske Veritas, för att säkerställa att modellerna är vetenskapligt grundade och att de faktiskt tillämpas på det sätt som beskrivs. 
 

Genom att använda Tricorona som partner får Ticket möjlighet att erbjuda klimatneutralisering av högsta kvalitet. De projekt som erbjuds är certifierade under Kyotoprotokollets "Clean Development Mechanism" och de möter dessutom kraven i Gold Standard, en frivillig standard som tagits fram av bland andra WWF International och Greenpeace International. 
 

Tricorona tar hänsyn till samtliga växthusgasutsläpp och de kriterier som ställs på projekten är högre än hos många andra aktörers. 

 

 

 

 

 

 

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!

Contact us
KUNDSERVICE
Behöver du hjälp? clear