Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerar hela tiden i nya fartyg, spännande kryssningskoncept och ny design. Därmed har RCCL en av de största, yngsta och mest moderna flottorna i världen. 21 magnifika fartyg i fyra utomordentliga klasser erbjuder dig ett dynamiskt utbud av lyxkryssningsmöjligheter.

För fler förslag på kryssningar och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Karibien

Det finns inget bättre sätt att uppleva Karibien än genom en kryssning! Kombinera Florida-semestern med en 3-nätters kortkryssning till Bahamas, eller kryssa en vecka eller mer för att hinna uppleva allt som de sagolika öarna har att erbjuda. 

För fler förslag på kryssningar, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret.

Majesty of the Seas

Miami, Nassau, CocoCay från 4 740 kr


Maxa din Florida semester med en lyxig kortkryssning till Bahamas. Ombord bjuds du på både avkoppling, imponerande underhållning, härligt gym, spa och en lugn butiksgata som rymmer en rad butiker och kaféer.

 

 4 nätter
Kritvita Bahamasstränder
Härliga pooler och restauranger

Sänd bokningsförfrågan

Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica, Mexico från 7 495 kr

 

Fartyget har fler attraktioner du inte hittar någon annanstans till havs, vad sägs om världens högsta rutschkana som spänner över tio däck eller möjligheten att serveras av en robot i Bionic Bar.  Med sju stadsdelar och otaliga äventyr är detta fartyg en dröm för hela familjen  Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 4 destinationer
Broadwaymusikal till havs Grease
Populär storsäljare!

Sänd bokningsförfrågan

Allure of the Seas

Fort Lauderdale, St Marten, Puerto Rico, Labadee från 6 495 kr

 

Checka in i en värld fylld av upplevelser för hela familjen . Här får du allt i en semester, sol och bad, häftiga aktiviteter, härlig mat, underhållning och rofylld avkoppling. Allt kryddat med fantastiska destinationer.

 

 7 nätter, 4 destinationer
Broadwaymusikal till havs Mamma Mia
Populär storsäljare!

Sänd bokningsförfrågan

Medelhavet

Sommartid behöver man inte resa långt för en fantastisk kryssningsupplevelse. Börja kryssningen i Rom eller Barcelona och besök några av världens vackraste städer, eller börja i Venedig och utforska den grekiska övärlden, Kroatien och Turkiet.

Symphony of the Seas

Barcelona, Palma, Marseille, Florens, Rom, Neapel från 8 495 kr


Flottans nyaste och mest spektakulära fartyg! Med över 20 restauranger, underhållning i världsklass och uppseendeväckande aktiviteter finns något för alla åldrar!

 

 7 nätter,  6 destinationer
 20 restauranger och barer
 Broadwaymusikal till havs - Hairspray

Sänd bokningsförfrågan

Rhapsody of the Seas

Venedig, Montenegro, Korfu, Athen, Mykonos, Argostoli från 7 244 kr


Ett till storleken något mindre fartyg vilket ger mer personlig och avslappnad atmosfär.  På boendet för en vecka erbjuds bland annat aktiviteter som löparbana, klättervägg och spa. Matvalet står mellan åtta restaurangen och i teatern sker underhållning varje kväll.

 

 7 nätter, 5 destinationer
Spännande restauranger och barer
Världens vackraste utsegling

Sänd bokningsförfrågan

Jewel of the Seas

Rom, Cannes, Korsika, Barcelona, Palma, Sardinien från 8 948 kr

 

Segla till legendariska och pittoreska städer i Medelhavet. Fartyget är utrustat med stora glasfönster som ger fantastisk utsikt och ljus, och har ett brett utbud av aktiviteter och faciliteter. Romantisk kryssning – perfekta för par som vill ha avslappnande dagar och nya upplevelser.

 

 7 nätter, 6 destinationer
Spännande restauranger och barer
Utomhusbio vid poolområdet

Sänd bokningsförfrågan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!