Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerar hela tiden i nya fartyg, spännande kryssningskoncept och ny design. Därmed har RCCL en av de största, yngsta och mest moderna flottorna i världen. 21 magnifika fartyg i fyra utomordentliga klasser erbjuder dig ett dynamiskt utbud av lyxkryssningsmöjligheter.

För fler förslag på kryssningar och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Just nu: upp till 35 % i rabatt på kryssningar med RCCL!

Upp till 35% rabatt på kryssningar i Medelhavet och fantastiska barnpriser på kryssningar i Karibien! Just nu erbjuder Royal Caribbean Cruiseline priser utöver det vanliga och en rykande het nyhet; kryssa från USA till Kuba Välkommen ombord!

Bokas senast: 28 februari. För mer information och bokningsregler kontakta din Ticket butik.

 

Fantastiska barnpriser i Karibien

Orlando–Labadee–Falmouth–Cozumel–Orlando
Från 17 219 kr, 2 vuxna och 2 barn.

 

Fantastiska barnpriser på höstlovet! Kryssa med Oasis of the Seas, ett av världens största fartyg. Förlusta er med surfsimulator, klättervägg, zip line, stora poolområden och njut av fullskalig Broadwayshow på kvällen

 

 Fantastiska barnpriser
Aktiviteter för små och stora
Kombinera med Orlandos nöjesparker

Sänd intresseanmälan

Nyhet – kryssa från USA till Kuba!

Tampa – Key West – Havana - Cozumel –Till havs – Tampa
Från 9 113 kr

 

Upplev Kubas huvudstad Havanna med övernattning! Hälften av rutterna med Empress of the Seas erbjuder övernattning i den färgstarka staden. Krydda upplevelsen med Mexico och charmiga Key West med svängig atmosfär.

 

 Färgstarka Havanna med övernattning
Avresa från Florida
Spännande destinationer

Sänd intresseanmälan

Upp till 35% rabatt på alla Medelhavskryssningar!

Barcelona – Marseilles – Nice – Florence – Rom – Neapel – Barcelona
Från 8 727 kr

 

Upplev vackra Medelhavet på en kryssning med Freedom of the Seas. Varje dag väntar nya upplevelser. Upptäck pulserande Barcelona, exklusiva Nice, antikens Rom och mer. Ombord väntar en mängd faciliteter och restauranger.

 

 Spännande destinationer i Medelhavet
Surfsimulator, klättervägg och barnklubb
Fantastisk underhållning ombord

Sänd intresseanmälan

Karibien

Det finns inget bättre sätt att uppleva Karibien än genom en kryssning! Kombinera Florida-semestern med en 3-nätters kortkryssning till Bahamas, eller kryssa en vecka eller mer för att hinna uppleva allt som de sagolika öarna har att erbjuda.

Enchantment of the Seas

Miami, Nassau, CocoCay, Key West. Från 3 732 kr

 

Kombinera din Florida- semester med en kryssning. Ombord kan du slappna av vid poolen, komma i form i träningscentret eller varför inte testa studsmattan. Självklart är det tillåtet att bara njuta av god mat och liveunderhållning. Se rutten på karta »

 

 4 nätter, 4 destinationer
9 pooler och 8 restauranger
Kritvita Bahamsstränder

Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica, Mexiko. Från 8 521 kr

 

Flottas nyaste fartyg är en destination i sig själv med 7 stadsdelar, 20 restauranger och otaliga aktiviteter att välja mellan. Vad sägs om världens högsta rutschkana till havs som spänner över tio däck, eller möjlighetet att serveras en drink av en robot i Bionic bar. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 4 destinationer
Världens största fartyg
Broadway show - Grease

Jewel of the Seas

San Juan, Jungfruöarna, St Marteen, Dominica, Barbados, Grenada
Från 6 967 kr

 

Ett fartyg i klassisk stil och med förstklassig service. Ombord är utbudet stort både av aktiviteter och faciliteter. Turen går till några av Karibeins kanske allra vackraste öar. Se rutten på karta »

 

 Paradisöar
Möjllighet till direktflyg
Populär storsäljare

Medelhavet

Sommartid behöver man inte resa långt för en fantastisk kryssningsupplevelse. Börja kryssningen i Rom eller Barcelona och besök några av världens vackraste städer, eller börja i Venedig och utforska den grekiska övärlden, Kroatien och Turkiet.

Freedom of the Seas

Barcelona, Marseille, Nice, La Spezia, Rom, Neape. Från 8 111 kr


Ett fantastiskt fartyg med ett stort utbud av underhållning och aktiviteter.  Medan barnen leker i vattenparken H2O Zone kan de vuxna passa på att ta något att dricka i poolbaren, testa kunskaperna på rollerbladesbanan eller pröva sufsimulatorn. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 6 destinationer
Isbana ombord
Mycket populär - boka i tid

Rhapsody of the Seas

Venedig, Dubrovnik, Ephesus, Santorini, Katakolon. Från 8 301 kr


Ett till storleken lite mindre fartyg vilket ger lite mer personlig och avslappnad atmosfär. På ditt boende för en vecka erbjuds bland annat aktiviteter såsom klättervägg och löparbana. Matvalet står mellan åtta restauranger och i teatern visas ett urval av Broadway inspirerad underhållning. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 5 destinationer
Adventure Ocean för barn
Temarestauranger

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!