Behöver du hjälp? 
Här finns vanliga frågor och svar

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerar hela tiden i nya fartyg, spännande kryssningskoncept och ny design. Därmed har RCCL en av de största, yngsta och mest moderna flottorna i världen. 21 magnifika fartyg i fyra utomordentliga klasser erbjuder dig ett dynamiskt utbud av lyxkryssningsmöjligheter.

För fler förslag på kryssningar och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Just nu: Allt inkluderat!

Boka en kryssning med RCCL och få Deluxe dryckespaket inkluderat som ger obegränsat med dryck ombord. Vid bokning av utsides eller högre kategori ingår även internet under hela kryssningen!

 

Villkor: Boka senast 6 augusti 2017. Erbjudandet gäller alla kryssningar 6 nätter eller längre (ej Asien och Kina) med avresa från och med 1/1 2018. För mer information och bokningsregler kontakta din Ticket butik.

Medelhavet

Sommartid behöver man inte resa långt för en fantastisk kryssningsupplevelse. Börja kryssningen i Rom eller Barcelona och besök några av världens vackraste städer, eller börja i Venedig och utforska den grekiska övärlden, Kroatien och Turkiet.

Freedom of the Seas

Barcelona, Marseille, Nice, La Spezia, Rom, Neape. Från 8 111 kr


Ett fantastiskt fartyg med ett stort utbud av underhållning och aktiviteter.  Medan barnen leker i vattenparken H2O Zone kan de vuxna passa på att ta något att dricka i poolbaren, testa kunskaperna på rollerbladesbanan eller pröva sufsimulatorn. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 5 destinationer
Adventure Ocean för barn
Temarestauranger

Sänd bokningsförfrågan

Rhapsody of the Seas

Venedig, Dubrovnik, Ephesus, Santorini, Katakolon. Från 8 301 kr


Ett till storleken lite mindre fartyg vilket ger lite mer personlig och avslappnad atmosfär. På ditt boende för en vecka erbjuds bland annat aktiviteter såsom klättervägg och löparbana. Matvalet står mellan åtta restauranger och i teatern visas ett urval av Broadway inspirerad underhållning. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 5 destinationer
Adventure Ocean för barn
Temarestauranger

Sänd bokningsförfrågan

Karibien

Det finns inget bättre sätt att uppleva Karibien än genom en kryssning! Kombinera Florida-semestern med en 3-nätters kortkryssning till Bahamas, eller kryssa en vecka eller mer för att hinna uppleva allt som de sagolika öarna har att erbjuda.

Enchantment of the Seas

Miami, Nassau, CocoCay, Key West. Från 3 732 kr

 

Kombinera din Florida- semester med en kryssning. Ombord kan du slappna av vid poolen, komma i form i träningscentret eller varför inte testa studsmattan. Självklart är det tillåtet att bara njuta av god mat och liveunderhållning. Se rutten på karta »

 

 4 nätter, 4 destinationer
9 pooler och 8 restauranger
Kritvita Bahamsstränder

Sänd bokningsförfrågan

Harmony of the Seas

Fort Lauderdale, Haiti, Jamaica, Mexiko. Från 8 521 kr

 

Flottans nyaste fartyg är en destination i sig själv med 7 stadsdelar, 20 restauranger och otaliga aktiviteter att välja mellan. Vad sägs om världens högsta rutschkana till havs som spänner över tio däck, eller möjlighetet att serveras en drink av en robot i Bionic bar. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 4 destinationer
Världens största fartyg
Broadway show - Grease

Sänd bokningsförfrågan

Jewel of the Seas

San Juan, Jungfruöarna, St Marteen, Dominica, Barbados, Grenada
Från 6 967 kr

 

Ett fartyg i klassisk stil och med förstklassig service. Ombord är utbudet stort både av aktiviteter och faciliteter. Turen går till några av Karibeins kanske allra vackraste öar. Se rutten på karta »

 

 Paradisöar
Möjllighet till direktflyg
Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!