Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Royal Caribbean International

Royal Caribbean International investerar hela tiden i nya fartyg, spännande kryssningskoncept och ny design. Därmed har RCCL en av de största, yngsta och mest moderna flottorna i världen. 21 magnifika fartyg i fyra utomordentliga klasser erbjuder dig ett dynamiskt utbud av lyxkryssningsmöjligheter.

För fler förslag på kryssningar och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Karibien

Det finns inget bättre sätt att uppleva Karibien än genom en kryssning! Kombinera Florida-semestern med en 3-nätters kortkryssning till Bahamas, eller kryssa en vecka eller mer för att hinna uppleva allt som de sagolika öarna har att erbjuda. 

För fler förslag på kryssningar, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret.

Östra Karibien

Upplev Östra Karibien med dess ö-rike allt från  kritvita stränder på Bhamas, gamla piratöarna Virgin Islands, Basseterre, gamla stadskärnan San Juan på Puerto Rico eller besök Royal Caribbeans egna ö, vatten paradiset Perfect Day Cococay där du kan variera en lugn stund på stranden till magpirr i Nordamerikas högsta vattenrutchbana.

 

Störst på resor En rutt fler paradisöar
Störst på resor Broadwaymusikaler till havs           
Störst på resor Populära rutter!

Välj

Allure of the Seas

Miami, Florida - till havs - Philipsburg, St.Maarten - San Juan, Puerto Rico - Labadee, Haiti - till havs - Miami, Florida

 

Checka in i en värld fylld av upplevelser för hela familjen . Här får du allt i en semester, sol och bad, häftiga aktiviteter, härlig mat, underhållning och rofylld avkoppling. Allt kryddat med fantastiska destinationer. 

 

Störst på resor 7 nätter, 4 destinationer
Störst på resor Broadwaymusikal till havs Mamma Mia    
Störst på resor Populär storsäljare!

Välj

Kortkryssning i Karibien

Krydda din USA resa!

Passa på att uppleva en del av Karibien med en lyxig kortkryssning till Bahamas, Kuba eller Mexiko. Ombord bjuds du på både avkoppling, imponerande underhållning, härligt gym, spa och en lugn butiksgata som rymmer en rad butiker och kaféer.

Finns olika rutter med 3-5 nätters kryssningar som passar just dig!

 

Störst på resor 4-5 nätter
Störst på resor Kritvita stränder                      
Störst på resor Härliga pooler och restauranger 

Välj

Populäraste Fartyget

Symphony of the Seas

Flottans nyaste och mest spektakulära fartyg! Fullmatad med upplevelser för alla oavsett ålder och önskemål.  Med över 20 restauranger, underhållning i världsklass och uppseendeväckande aktiviteter,allt från surfsimulator, ishall till pollområde för vuxna,finns något för alla åldrar!

Går fler rutter i östra och västra Karibien, välj den som passar dig bäst!

 

Störst på resor 7 nätter,  6 destinationer
Störst på resor 20 restauranger och barer                          
Störst på resor Broadwaymusikal till havs - Hairspray

Välj

Medelhavet

Sommartid behöver man inte resa långt för en fantastisk kryssningsupplevelse. Börja kryssningen i Rom eller Barcelona och besök några av världens vackraste städer, eller börja i Venedig och utforska den grekiska övärlden, Kroatien och Turkiet.

Västra Medelhavet

Kryssa till legendariska och pittoreska städer i Medelhavet.

Utforska några av Medelhavets populäraste destinationer på en resa! Med något av Royal Carribeans fartyg får du inte bara upplevelser på land, utan även till havs. Njut av lugnet från spa't elelr något av alla restauranger, eller fyll resan med fartfyllda och nervkittlande aktiviteter. Hitta den rutt som passar just dig!

 

Störst på resor Vecko- eller kortkryssning
Störst på resor Spännande destinationer i Medelhavet            
Störst på resor Fantastisk underhållning ombord

Välj

 

 

 

Rhapsody of the Seas - Östra Medelhavet

Venedig,Italien- Dubrovnik, Kroatien - Kotor, Montenegro - Santorini, Grekland - Katakolon, Grekland - Venedig


Ett till storleken något mindre fartyg vilket ger mer personlig och avslappnad atmosfär.  På boendet för en vecka erbjuds bland annat aktiviteter som löparbana, klättervägg och spa. Matvalet står mellan åtta restaurangen och i teatern sker underhållning varje kväll.

 

Störst på resor 7 nätter, 5 destinationer
Störst på resor Spännande restauranger och barer              
Störst på resor Världens vackraste utsegling

Välj

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!