Behöver du hjälp? 
Här finns vanliga frågor och svar

MSC Cruises

MSC Cruises har sitt huvudkontor i Schweiz men sina rötter i Italien, och en resa med dem kombinerar verkligen det bästa av italiensk stil, gästfrihet och komfort. 12 fantastiska fartyg i tre olika klasser erbjuder dig ett brett utbud av lyxkryssningsmöjligheter.

För fler förslag på kryssningar och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Kryssningar för alla

Karibien, Medelhavet eller Dubai.  Oavsett smak, plånbok och tid på året så finns det en kryssning för just dig. Vi har samlat några av våra favoriter nedan, men kontakta oss gärna så hjälper vi till med att hitta den perfekta resan!

MSC Armonia

Kuba, Jamaica, Caymanöarna, Mexiko  fr 4 610:-


För dig som är ute efter något spektakulärt och annorlunda - Kryssa från Kuba!  På nyligen renoverade Armonia finns aktiviteter som passar alla,  Aurea Spa, casino,  shower och livemusik. Dessutom finns lek- och vattenparksområde för barn i alla åldrar. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 4 destinationer
 4 restaurangen och flera barer
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

MSC Divina

Miami, Jungfruöarna, Puerto Rico, Bahamas fr. 4 990:-

 

Klassisk glamour kombinerat med modern komfort. Slappna av i poolen och spa´t eller pröva det breda underhållningsutbudet med allt från teater till Formel 1 simulator. Fylld av aktiviteter och upplevelser för barn i alla åldrar. Rutten på karta »

 

 7 nätter, 4 destinationer
8 restaurangen och flera barer
 Populär storsäljare


Sänd bokningsförfrågan

 

MSC Meraviglia

Barcelona, Marseille, Genua, Neapel, Messina, Malta fr. 5 960:-


Elegant design fylld av aktiviteter för stora och små i detta nyaste tillskottet i MSC’s flotta. Vad sägs om en 96 meter lång medelhavsinspirerat promenaddäck inomhus med möjlighet till shopping, restaurang- ch barbesök.Vattenrutschbanor, Aurea Spa och shower med Cirque du Soleil. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 6 destinationer
 12 restauranger
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

MSC Musica

Venedig, Brindis, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor fr 5 900:-
 

Inte bara kristallklart vatten och intressanta destinationer utan även  ett vackert fartyg med sinne för detaljer. MSC Musica bjuder på valmöjligheter för alla. Allt från avkoppling i bubbelpoolen eller på Aurea Spa, lekland inomhus om solen blir för het till shower, musik och restauranger. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 7 destinationer
 3 restaurangen och många barer
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

MSC Fantasia

Dubai, Abu Dhabi, Sir Bani Yas Is, Doha, Bahrain fr 6 509:-


Upplev några av världens mest extraordinära platser. Med avresor från Dubai varje vecka kryssar MSC Fantasia till spännande ön Sir Bani Yas Island, Dubai och Abu Dhabi. Se rutten på karta »

 

 7 nätter, 5 destinationer
 6 restauranger och många barer
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

 

 

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!