Kryssningar i Medelhavet

En kryssning är sex resor till samma pris som en. Du checkar in dag ett, och sedan vaknar du upp i en ny stad varje morgon. Eftersom fartyget är en fantastisk upplevelse i sig så går dessutom inget av semestern förlorad i transportsträckor. I prisexemplen ingår boende, mat, underhållning och de allra flesta aktiviteter ombord.

Vi har valt ut våra favoritkryssningar nedan, men vi har självklart mängder av andra fartyg och destinationer att erbjuda, och både kortare och längre kryssningar att välja bland. För fler förslag och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Kryssningar i västra Medelhavet (Italien, Spanien, Frankrike)

Den klassiska medelhavskryssningen som aldrig slår fel, och som tar dig till några av världens vackraste städer. Börja kryssningen i Rom eller Barcelona, och tillbringa några sköna dagar även där.

MSC Meravigliga

Barcelona, Korsika, Rom, La Spezia, Genua, Cannes, Mallorca fr. 6 599 kr


Elegant design fylld av aktiviteter för stora och små i detta nyaste tillskottet i MSC’s flotta. Vad sägs om en  96 meter lång medelhavsinspirerat promenaddäck inomhus med möjlighet till shopping, restaurang- ch barbesök. Vattenrutschbanor, Aurea Spa och shower med Cirque du Soleil. Se rutten på karta här »

 

 7 nätter, 7 destinationer
 12 restauranger
 Populär toppsäljare

Sänd bokningsförfrågan

Symphony of the Seas

Barcelona, Palma, Provence, Florens, Rom, Neapel fr 11 912 kr

 

Flottans nyaste fartyg sjösätts i april 2018. Här finns verkligen något för alla. Vad sägs om shower både på vatten, is eller i  teatern, 7 stadsdelar, underbar spa avdelning med mera. Fler nyheter kommer!  Se rutten på karta här »

 

 7 nätter, 6 destinationer
20 restauranger och barer
Världens största fartyg – april 2018

Sänd bokningsförfrågan

Celebrity Constellation

Rom, Florens, Nice, Ibiza, Mallorca, Barcelona fr. 10 611 kr


Uppgraderat fartyg där stort fokus ligger på njutning. Varför inte prova viner i Cellar Master, ta en behandling i spa avdelningen eller ett dopp i poolen. Kanske passa på att lära er dansa salsa medan barnen spelar X-box eller snapchatar med kompisarna i Celebrity iLounge. Se rutten på karta här »

 

 7 nätter, 6 destinationer
 Kök i världsklass
 Bästa Premiumkryssning

Sänd bokningsförfrågan

 

Freedom of the Seas

Barcelona, Marseille, Nice, La Spezia, Rom, Neapel fr. 7 783 kr


Ett fantastiskt fartyg med ett stort utbud av underhållning och aktiviteter.  Medan barnen leker i vattenparken H2O Zone kan de vuxna passa på att ta något att dricka i poolbaren, testa kunskaperna på rollerbladesbanan eller pröva sufsimulatorn. Se rutten på karta här »

 

 7 nätter, 6 destinationer
 Isbana ombord
 Mycket populär – boka i tid

Sänd bokningsförfrågan

 

Kryssningar i östra Medelhavet (Italien, Kroatien, Grekland, Turkiet)

För dig som vill uppleva något mer exotiskt eller utforska den grekiska övärlden så är det östra medelhavet det rätta valet. Börja kryssningen i Venedig, Aten eller Istanbul och insup historia, kultur och nya intryck.

MSC Musica

Venedig, Brindis, Katakolon, Santorini, Athen, Korfu, Kotor fr 6 829 kr


Inte bara kristallklart vatten och intressanta destinationer utan även  ett vackert fartyg med sinne för detaljer. MSC Musica bjuder på valmöjligheter för alla. Allt från avkoppling i bubbelpoolen eller på Aurea Spa, lekland inomhus om solen blir för het till shower, musik och restauranger. Se rutten på karta här »

 

 7 nätter, 7 destinationer
 3 restauranger och många barer
 Populär storsäljare

Sänd bokningsförfrågan

 

​Rhapsody of the Seas

Venedig, Montenegro, Korfu, Aten, Mykonos, Kefalonia fr 7 799 kr


Ett till storleken lite mindre fartyg vilket ger lite mer personlig och avslappnad atmosfär. På ditt boende för en vecka erbjuds bland annat aktiviteter såsom klättervägg, fitnesscenter och spa. Se rutten på karta här »

 

 7 nätter, 6 destinationer
 Adventure Ocean för barn
 Tre specialrestauranger

Sänd bokningsförfrågan

 

Celebrity Reflection

Venedig, Dubrovnik, Korfu, Santorini, Mykonos, Neapel, Rom fr 12 497 kr


En resa för livsnjutaren!. Efter en dag fylld av aktiviteter, upplevelser och intryck kanske du slår dig ner med en picknick korg på översta däckets gräsmattan och njuter av solnedgången. Ett mycket populärt fartyg.  Resan börjar i Rom. Se rutten på karta här »

 

 7 nätter, 7 destinationer
 Canyon Ranch SpaClub
 Bästa Premiumkryssning

Sänd bokningsförfrågan

 

0770 - 45 60 30

Ta kontakt med din närmaste Ticketbutik eller skicka oss en intresseanmälan.

 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!