Behöver du hjälp? 
Här finns vanliga frågor och svar

Hurtigruten och Explorer

Ända sedan 1893 har man kunnat uppleva magiska naturupplevelser längst den norska kusten med Hurtigruten, en resa som är lika fantastisk idag som den var då. De riktiga äventyrarna kan numera välja att lämna även de norska fjordarna bakom sig och resa till de vita vildmarkerna på Svalbard, Island, Grönland och Antarktis.

För fler förslag och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Hurtigruten

Vem har sagt att man måste resa långt för fantastiska kryssningsupplevelser. Med Hurtigruten kan du glida längs den fantastiska norska kusten med möjlighet till upplevelser som valsafari i Andenäs, kungskrabbsfiske i Finnmarken och mycket mer.

Världens vackraste sjöresa - fr 9 995 kr

Välj mellan en 6 nätters kryssning söderut från Kirkenes till Bergen, eller 7 nätter norrut från Bergen till Kirkenes. Njut av spektakulär natur, en härlig meny med lokala råvaror, musik, polcirkeldopp och spännande utflykter.

 

6–7 dagar
34 hamnar
Världens vackraste sjöresa

Sänd bokningsförfrågan

 

Klassikern - fr. 15 559 kr

Den ultimata resan med Hurtigruten, från Bergen till Kirkenes och tillbaks igen. Du får se alla de 34 hamnarna på dagtid. På sommaren Geirangerfjorden, på hösten Hjørundfjorden och på våren magiska Lyngen.r.

 

 12 dagar
34 hamnar
Upplev alla hamnar i dagsljus

Sänd bokningsförfrågan

 

 

Expeditioner – För äventyrarna

Isberg och glaciärer, pingviner och isbjörnar. Du som vill ha en verkligt unik upplevelse kan välja att åka till de vita vildmarkerna på Svalbard, Island, Grönland, Patagonien och Antarktis. Ett äventyr som är få förunnade, och som kommer stanna med dig resten av livet!

Svalbard, Island eller Grönland – fr 12 095 kr

Du behöver inte resa lång för att komma till en helt annan värld. Välj mellan den vilda och vackra naturen på Spetsbergen, isbjörnarnas rike Svalbard, isarnas och eldens Island, eller den råa arktiska naturen på Grönland.

 

 6 - 16 dagar
 Magisk natur
Grönland, Svalbard eller Island

Sänd bokningsförfrågan

 

 

Patagonien och Antarktis – fr. 43 995 kr

En resa för livet, för den verkliga äventyraren. Med MS Midnatsol så får du först uppleva gigantiska glaciärer, djupa fjordar och spännande kulturer i Patagonien, och därefter uppslukas av den oändliga vita vildmarken på Antarktis.

 

 15-18 dagar
Spektakulära upplevelser
Patagonien och Antarktis

Sänd bokningsförfrågan

 

 

Kryssningsexperter

Det är enkelt att komma i kontakt med våra kryssningsexperter!
Ring oss på 0770-45 60 30 eller fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom kort.

 

 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!