Hurtigruten och Explorer

Ända sedan 1893 har man kunnat uppleva magiska naturupplevelser längst den norska kusten med Hurtigruten, en resa som är lika fantastisk idag som den var då. De riktiga äventyrarna kan numera välja att lämna även de norska fjordarna bakom sig och resa till de vita vildmarkerna på Svalbard, Island, Grönland och Antarktis.

För fler förslag och inspiration, besök din närmsta Ticketbutik, ring 0770-45 60 30, eller kontakta oss genom formuläret nedan.

Kampanj med Hurtigruten

Upplev norska kusten med förtrollande midnattsol eller böljande norrsken. Med Hurtigrutens Packat & Klart får du en minisemster med extra allt! För bästa pris, boka ditt äventyr senast den 10 april!

Världens vackraste sjöresa

Kirkenes – Bergen, 8 dagar. Från 10 895 kr

 

Väck din inre äventyrare till liv på den här resan från Nordnorges arktiska vildmark till världens vackraste fjordar. Krydda upplevelsen med övernattningar i både Kirkenes och Bergen.

 

 Världens vackraste sjöresa!
Upplev Lofoten på dagtid
Helpension ingår

Sänd intresseanmälan

Hurtigrutens Packat & Klart

Bergen – Trondheim, 4 dagar. Från 7 135 kr

 

Inled denna härliga resa med en övernattning i charmiga Bergen, fortsätt genom förtrollande fjordlandskap till historiska Trondheim.

 

 Världens vackraste sjöresa!
Upplev Bergen och Trondheim
Besök magiska Hjörundfjorden

Sänd intresseanmälan

Hurtigrutens Packat & Klart

Kirkenes – Tromsö, 4 dagar. Från 7 605 kr

 

Njut av en minisemester i arktiska Nordnorge med en magisk sjöresa kryddad med extra nätter i både Kirkenes och Tromsö.

 

 Världens vackraste sjöresa!
Två hotellnätter inkluderade
Upplev det magiska polarljuset

Sänd intresseanmälan

Hurtigruten

Vem har sagt att man måste resa långt för fantastiska kryssningsupplevelser. Med Hurtigruten kan du glida längs den fantastiska norska kusten med möjlighet till upplevelser som valsafari i Andenäs, kungskrabbsfiske i Finnmarken och mycket mer.

Världens vackraste sjöresa - fr 9 995 kr

Välj mellan en 6 nätters kryssning söderut från Kirkenes till Bergen, eller 7 nätter norrut från Bergen till Kirkenes. Njut av spektakulär natur, en härlig meny med lokala råvaror, musik, polcirkeldopp och spännande utflykter.

 

6–7 dagar
34 hamnar
Världens vackraste sjöresa

 

Klassikern - fr. 15 559 kr

Den ultimata resan med Hurtigruten, från Bergen till Kirkenes och tillbaks igen. Du får se alla de 34 hamnarna på dagtid. På sommaren Geirangerfjorden, på hösten Hjørundfjorden och på våren magiska Lyngen.r.

 

 12 dagar
34 hamnar
Upplev alla hamnar i dagsljus

 

 

Expeditioner – För äventyrarna

Isberg och glaciärer, pingviner och isbjörnar. Du som vill ha en verkligt unik upplevelse kan välja att åka till de vita vildmarkerna på Svalbard, Island, Grönland, Patagonien och Antarktis. Ett äventyr som är få förunnade, och som kommer stanna med dig resten av livet!

Svalbard, Island eller Grönland – fr 12 095 kr

Du behöver inte resa lång för att komma till en helt annan värld. Välj mellan den vilda och vackra naturen på Spetsbergen, isbjörnarnas rike Svalbard, isarnas och eldens Island, eller den råa arktiska naturen på Grönland.

 

 6 - 16 dagar
 Magisk natur
Grönland, Swalbard eller Island

 

 

Patagonien och Antarktis – fr. 43 995 kr

En resa för livet, för den verkliga äventyraren. Med MS Midnatsol så får du först uppleva gigantiska glaciärer, djupa fjordar och spännande kulturer i Patagonien, och därefter uppslukas av den oändliga vita vildmarken på Antarktis.

 

 15-18 dagar
Spektakulära upplevelser
Patagonien och Antarktis

 

 

Kryssningsexperter

Det är enkelt att komma i kontakt med våra kryssningsexperter!
Ring oss på 0770-45 60 30 eller fyll i intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig inom kort.

 

 

Fill out my online form.
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!