Vi har stor kompetens beträffande gruppresor. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Gruppresa till Dublin

Upplev Dublins kulturella historia och nutid. Låt dig dras in i stadens gästvänliga, humoristiska och sjudande liv. Förgyll vardagen med musik, kultur, pubar och många skratt. Irländarna är mycket humoristiska och bjuder mer än gärna på sig själva. Även om Dublin är en skattkista full av utmärkta hotell, attraktioner och aktiviteter, så är det lokalbefolkningen som bjuder på den största anledningen att besöka staden. Vi lovar många goda minnen, skratt och nya vänner för livet!


Gruppresa Dublin

Resans höjdpunkter

  • Sagoslottet i Malahide
  • Guinness Storehouse
  • Irish Night - Irländsk musik & dans
  • Baily Lighthouse i Howth
  • Dag att disponera på egen hand

Förslag på program i Dublin:


Dag 1:

Ankomst med meet & greet på flygplatsen. Publunch följt av City Sightseeing och besök på Guinness Storehouse med provsmakning av “the Black Stuff”. Gemensam middag på trevlig restaurang inom gångavstand från hotellet.

Dag 2:

Halvdagsutflykt till Malahide & Howth. Besök ett sagoslott och vandra längs med piren där fiskebåtarna lägger till med dagens fångst i den lilla fiskebyn. Upplev den vackra kusten som skiftar mellan sandstränder och dramatiska klippor. Eftermiddagen är fri för shopping i Dublin city centre. Gemensam middag på tex The Church, en fd kyrka som numera är ombyggd till livlig restaurang / bar.

Dag 3:

Dagen fri för att utforska Dublin. Irish Night. Irländsk musik, dans & god middag på en pub i foten av Dublin bergen. En kväll att minnas!

Dag 4:

Utcheckning & Transfer till flygplatsen.


Kontakta oss för ett kostnadsförslag. Priset är beroende av reseperiod, önskad hotellstandard och övrigt innehåll i programmet. Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.

 

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!