Vi har stor kompetens beträffande gruppresor. Kontakta oss för ett kostnadsförslag.

Gruppresa till Berlin: Upplev Berlin med sightseeing, utflykt och kanaltur

Berlin bjuder på både spännande historia och nytänkande. Att ta sig lite tid och vandra längs Kurfürstendamm och kika in på tvärgatorna, eller att strosa i kvarteren runt Hackescher Markt och längs Oranienburger Strasse kan nästa räcka för att uppleva denna spännande stad. Men det bjuds på mycket, mycket mer: shopping, restauranger, barer, aktiviteter och underhållning förståss. Åk på en upplevelserik gruppresa till Berlin och få en inblick i stadens mångfaldiga sevärdheter såsom Brandenburger Tor, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie och Unter den Linden. Utflykt till Potsdam och kanaltur på Spree kan också läggas in i programmet.


Gruppresor Berlin

Resans höjdpunkter

  • 2 timmars sightseeing vid ankomst
  • Trabi Safari
  • Besök i Potsdam
  • Middag på spännande restauranger

 

Förslag på program i Berlin:

Dag 1:
Ankomst Berlin.

2 timmars sightseeing med möjlighet att se alla klassiska monument som t.ex Brandenburger Tor och samtidigt lära sig att hitta någorlunda i denna gigantiska stad. Lunchstopp med "Berliner Currywurst".
Gemensam middag på kvällen.

Dag 2:
Trabi Safari – ett vansinnigt kul stadsrally genom Berlin i Trabanter. Väldigt roligt i grupp. Man delar då upp sig och någon kör, någon läser karta och någon skrattar. Man kör i karavan och det finns en ledarbil med en guide.  Efter avslutad körning får man ett DDR-körkort. Absolut värt att testa! Gemensam middag på kvällen.

Dag 3:
Besök Potsdam med slottet Sanssouci och Cecilienhof, endast 40 minuter från Berlin centrum. En förbokad rundtur med guide tar ca. 4 timmar.

Dag 4:
Hemresa.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag. Priset är beroende av reseperiod, önskad hotellstandard och övrigt innehåll i programmet.
Vi skräddarsyr resan efter dina önskemål.


 

Hotellförslag:

Hotel Agon Lichtburg ***
Hotellet ligger i hjärtat av Berlin bara några meter från Kurfürstendamm. Hotellet har lobby med 24h reception, hiss, restaurang, safe och trådlös internetuppkoppling.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!