Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Boka flyg, hotell och hyrbil i USA!

USA är ett fantastisk semesterland för hela familjen och det perfekta resmålet att uppleva med hyrbil! Landet är stort och fullspäckat med upplevelser! Med hyrbil kan du uppleva den amerikanska drömmen och enkelt resa runt på egen hand och se mer av landet och alla dess möjligheter. Besök de många berömda storstäderna med dess karaktär, upplev de magnifika landskapen både längs kusterna och mitt i landet, kör på legendariska "highways" och stanna på en klassisk diner längs vägen.

På denna sida kan du få inspiration till din egen resa i USA. Vi har hittat några bra resmål i USA som passar utmärkt att uppleva med hyrbil. Läs nedan om de många möjligheterna som finns att uppleva på de här resmålen!


Sök efter andra resor till USA här »

Flyg och hyrbil miami

När du flyger till Miami finns det många upplevelser och sevärdheter i direkt närhet kryddat med ett milt och vänligt klimat med massor av sol. Miami i sig själv är en spännande storstad med det historiska Art Deco-området och en av USA's mest berömda stränder, Miami Beach. Kör till Orlando och besök Disneyland, Universal Studios eller någon av de andra stora nöjesparkerna för hela familjen eller åk till Everglade Nationalpark och upptäck dess stora träskmarker.

Boka flyg + hotell i Miami
»
Boka hyrbil i Miami 
»

 

San Francisco ligger i Kalifornien och är en bra utgångspunkt om du vill uppleva Amerikas Stillahavskust och den storslagna naturen i de många nationalparkerna längre in i landet, t.ex. Yosemite National Park. San Francisco beskrivs ofta som en jättestor by på grund av den familjära och härliga stämningen! Golden Gate bron är en populär sevärdhet och en tur med spårvagnen genom de små mysiga gatorna i staden är en klassisk turistaktivitet!

Boka flyg + hotell i San Francisco »
Boka hyrbil i San Francisco
»

 

Flyg, hotell och hyrbil Las Vegas
Flyg och hyrbil Los Angeles

Las Vegas ligger som en oas av neonljus och nöjen mitt i Nevadas öken. Njut av kvällsstämningen på huvudgatan The Strip och håll i pengarna på stadens många kasinon! Om du vill uppleva en av världens största naturupplevelser är Las Vegas en bra utgångspunkt. Boka en hyrbil och åk till Grand Canyon och häpnas av spänningen över de ca 1,6 km ner till Colorado-floden i botten av ravinen. Upptäck också Death Valley, Zion National Park och Bryce Canyon.

Boka flyg + hotell i Las Vegas
»
Boka hyrbil i Las Vegas
»


Los Angeles känner de flesta till från film och TV-serier och Hollywood är kanske ett av de mest kända områdena i staden. Ett varmt klimat och många soltimmar bjuder in livsnjutare som söker avkoppling på många av de berömda stränderna som tex. Venice Beach och Santa Monica. Se en kändis i Beverly Hills eller gå på stjärnornas "Walk of Fame". Hyr du bil är Las Vegas och Grand Canyon är också bra utflyktsmål från Los Angeles.


Boka flyg + hotell i Los Angeles
»
Boka hyrbil i Los Angeles »Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!