Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter till Konakli, Antalyakusten, Turkiet från Umeå


TUI Blue Pascha Bay
Konakli, Antalyakusten, Turkiet
 

4.5

TUI Blue Pascha Bay ligger vid stranden utanför Alanya. Här finns ett gigantiskt poolområde, vattenrutschkanor, gym, barnklubbar, tonårshäng och aktiviteter för hela familjen. Många gäster betraktar Pascha som sitt andra hem vilket märks på den familjära stämningen. All Inclusive ingår! När barnen är med kompisar kan ni passa på att träna i gymmet med havsutsikt, gå på massage i hotellets spa, eller varva ner i vuxenzonen. Sport, träning och vattenlek Som på alla TUI Blue For Families-hotell finns aktiviteter för hela familjen som vattengympa, fotboll och volleyboll. Du kan även delta i instruktörsledda träningspass. Gym- och fitnesscentret och ett högklassigt spa. Matbutik och à la carte I hotellets butik kan du handla både mat, snacks och dryck. TUI Blue Pascha Bay har både bufférestaurang och två à la carte-restauranger. Poolbaren är öppen dygnet runt.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 23 oktober 2021
Hemresa: lördag 30 oktober 2021
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 7 dagar
Från: Umeå
8 525 SEK Pris per vuxen

Blue Fish All Inclusive
Konakli, Antalyakusten, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ****Mellanklasshotell utanför KonakliHotellet ligger vackert till efter kusten, strax utanför Konakli, på vägen mot Alanya. Det passar dem som vill koppla av och njuta av sol och bad. På området finns det två vuxenpooler, var av det ena har tre större vattenrutschkanor** och två barnpooler där den ena har en liten vattenrutschkana. Det finns även en bufférestaurang, bar, kiosk, bastu, litet lekplats, biljard och bordtennis. Under högsäsong erbjuds det lättare underhållning på kvällarna. Nedanför hotellet har hotellet tillgång till en privat strand*. Där finns bar samt gratis solstolar och parasoller. Bussar till både Alanya och Konakli stannar i närheten. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.RummenTraditionellt och ljust inredda rum, relativt enkla.Standardrum(ca 20 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har satellit-tv, telefon, minibar (tom), laminatgolv och balkong. Luftkonditionering ingår. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria.ÖvrigtStrand/turistområde med ljud från trafik, folkliv samt en moské i närområdet som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 158 rum. Konferensmöjligheter. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Huvudgatan går mellan hotellområdet och stranden, en gångtunnel under vägen finns för enklare passage. *Badstranden är småstenig men det finns även ett par större stenblock i vattenbrynet. **Vattenrutschkanorna är öppna dagligen 10:00-12:00 & 15:00-17:00. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr) och beroende på väderförhållanden.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 23 oktober 2020
Hemresa: fredag 30 oktober 2020
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Umeå
7 849 SEK Pris per vuxen

Blue Star Club Dem & Spa Resort
Konakli, Antalyakusten, Turkiet
 

4.5

På Blue Star Club Dem & Spa Resort väster om Alanya bor du direkt vid havet. Hotellet har ett eget spa, tre poolområden, vattenrutschkanor och rum för upp till åtta personer. All Inclusive ingår! Till sommaren 2020 har hotellet byggt en ny lekpark och ett nytt vattenland för de yngsta resenärerna. Det har även tillkommit ett patisserie fyllt med färska bakelser och lokala specialiteter. Bokar du Lagoon Family Room bor du i en helt nybyggd och lite lugnare del med en extra pool som är exklusiv för dessa rum. Chokladmassage Hotellets spa är ett av områdets bästa. Prova gärna chokladmassagen som gör huden babylen, eller börja semestern med att bli skrubbad i hamamet så sitter solbrännan kvar längre. Pooler, vattenrutschkanor och badbrygga Hotellet har tre poolområden, det ena ligger 50 meter från stranden. Lite äldre barn och vuxna som gillar vattenrutschkanor hittar dessa vid poolen längre bak i området. Nere vid stranden badar ni bäst från träpiren med solstolar och badstegar. Lokala råvaror och personal från närområdet Blue Star Club Dem & Spa Resort försöker att minska sin vattenanvändning genom att ha installerat vattenreducerare i kranarna. De har även informationsskyltar i alla rum som uppmanar gästerna att tänka på att spara på vattnet. Hotellet har dessutom timer på i stort sett alla lampor samt att de främst köper in råvaror ifrån lokala leverantörer och även anställer personal ifrån närområdet.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 23 oktober 2021
Hemresa: lördag 30 oktober 2021
Boende: Familjerum
Reslängd: 7 dagar
Från: Umeå
8 433 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Umeå
× Konakli, Antalyakusten, Turkiet
× Reslängd 1-2 veckor

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!