Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Reser du till Turkiet i sommar finns det något resmål som passar alla. Du hittar sol och bad, fantastisk mat, härlig shopping och en lång historia!
I år är Turkiet populärare än någonsin så se till att boka din resa i tid för de bästa priserna och hotellen! Nedan har vi har sammanställt 6 populära resmål i Turkiet där du enkelt kan hitta din resa för sommaren!

För fler resor till Turkiet se här »

 

Alanya

I Alanya trivs allt från ungdomar, barnfamiljer och äldre par! Upplev småstadskänslan i trafikfritt centrum, långa sandstränder och en härlig strandpromenad! Staden grundades på 1200-talet och har en rik historia med mångtusenåriga kvarlämningar i fantastiskt skick. Tillsammans med mat och shopping är det ett favoritresemål för många!
Se alla resor till Alanya här

Side

Side är en riktig juvel på Turkiets sydkust! Side är en ganska liten stad om man jämför med övriga populära resmål i Turkiet men har trots det mycket att erbjuda. Längs vattnet hittar du butiker och restauranger medan stränderna finns ömse sidor om halvön som utgör Side. En kombination av shopping, kultur, stränder, nattliv och mat gör Side till ett utmärkt val bland Turkiets fantastiska resmål.
Se alla resor till Side här

Marmaris

Tidigare var Marmaris ett litet stilla fiskeläge men har utvecklats till ett fartfyllt turistmål med lång strand, charmig småbåtshamn, många restauranger, livlig bargata och trevliga shoppingstråk. Marmaris kallas ibland för Turkiets Saint Tropez! Ovanför marinan ligger den gamla basaren där det finns möjligheter att göra fantastiska fynd! För den som är sugen på äventyr finns också bra utflyktsmöjligheter!.
Se alla resor till Marmaris här

Bodrum

Bodrumkusten har länge varit en favorit hos både turkiska och internationella turister och är ett bra tips inför sommaren. I kuststaden Bodrum hittar du allt, prisvärd shopping, restauranger, historia och mysiga hamnkvarter med vita hus i natursten. Staden är ett centrum för flera festivaler och evenemang. Bodrumhalvöns stränder ligger gömda mellan klipper där du finner rev, grottor och fiskar i alla regnbågens färger.
Se alla resor till Bodrum här

Costa Carina
 
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
4 349 SEK
Tiana Beach Resort
 
Turgutreis, Bodrum-halvön, Turkiet
4 049 SEK
SENTIDO Bellazure
 
Turgutreis, Bodrum-halvön, Turkiet
7 845 SEK

Belek

Belek är en liten ort som ligger längst Medelhavskusten ca 30 minuter från storstaden Alanya. Som ett litet paradis med fantastiskt långa och vita stränder ligger Belek gömt bland höga tallträd och doftande eukalyptusträd. Belek är främst känt som en golfort och är en av Europas ledande golfdestinationer. Tack vare det centrala läget är Belek en perfekt ort om man vill blanda sol och bad med storstad och sport.
Se alla resor till Belek här

Kemer

Kemer ligger i Antalya-området är och en ganska ung men välplanerad badort på den turkiska kusten. Kemer var tidigare en liten fiskeort men många turister har upptäckt att här kan man kombinera sol och bad på flera stränder och storslagna omgivningar, med bergen på ena sidan och havet på den andra. Det solsäkra klimatet och några av Turkiets vackraste och renaste vatten är de största orsakerna till varför Kemer lockar turister från världen över.
Se alla resor till Kemer här

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!