Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Dags att boka sommarens charterresa!

Hos Ticket kan du enkelt söka och jämföra priser på charterresor från alla stora charterarrangörer. Vill du komma åt de bästa resorna för sommaren gäller det att vara ute i god tid. Bokar du tidigt har du möjlighet att göra riktigt bra klipp på de bästa hotellen. 

Här tipsar vi om våra favoritresmål för nästa sommar där du kan spendera semestern med hela familjen! Prisexemplen gäller avresa i sommar och kan komma att ändras.

För att söka alla charterresor - Klicka här »

 

Kreta, Grekland

Kreta är Grekland största ö och här kan du spendera dagarna på de många härligt långa stränderna med klarblått vatten eller häpnas över den omväxlande naturen med höga berg och djupa raviner.

Mallorca, Spanien

Trots turismen lyckas Mallorca behålla sin charm, genuina känsla och massor av själ! Ön bjuder på mycket mer än strand och bad. Natur, vandringsleder i bergen, golf, snorkla, cykla eller shoppa loss i huvudstaden Palma.

Ses Fotges
 
Alcudia, Mallorca, Spanien
4 463 SEK
Sunprime Palma Beach
 
Can Pastilla, Mallorca, Spanien
6 070 SEK

Rhodos, Grekland

I snitt skiner solen 300 av 365 dagar på Rhodos! Tillsammans med fantastiska stränder för lata dagar i solen, stillsam natur, fartfylld stadspuls har Rhodos en given plats på favoritlistan!

Sirene
 
Ialyssos & Ixia, Rhodos, Grekland
7 546 SEK
Avra Beach
 
Ialyssos & Ixia, Rhodos, Grekland
5 979 SEK

Larnaca, Cypern

Med underbara stränder, kristallklart badvatten och solgaranti under sommarmånaderna är det väldigt lätt att förälska sig i denna ö. Tillsammans med kulturen erbjuder Cypern något för alla!

Alanya, Turkiet

Alanya bjuder på långa sandstränder och en trevlig hamnpromenad, prisvärd shopping och upplevelser och aktiviteter för hela familjen!

Bodrum, Turkiet

I kuststaden Bodrum ligger stränderna gömda mellan klippor där du finner rev, grottor och fiskar i alla regnbågens färger. I staden hittar du allt, prisvärd shopping, restauranger, historia och mysiga hamnkvarter med vita hus i natursten. Se priser från Stockholm

Costa Carina
 
Gümbet, Bodrum-halvön, Turkiet
4 349 SEK
Tiana Beach Resort
 
Turgutreis, Bodrum-halvön, Turkiet
4 049 SEK
SENTIDO Bellazure
 
Turgutreis, Bodrum-halvön, Turkiet
7 845 SEK

Marmaris, Turkiet

Marmaris kallas ibland för Turkiets Saint Tropez och var tidigare ett litet lugnt fiskeläge. Orten har utvecklats till ett härligt turistmål med lång strand, charmig småbåtshamn, många restauranger och fantastisk shopping.

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!