Behöver du hjälp? 
Här finns vanliga frågor och svar

Charter till Kap Verde

Läs mer
Kap Verde söder om Kanarieöarna dök upp som en ny destination för några år sedan och har numera en mängd främst lyxiga all inclusive-hotell att erbjuda. Här är badtemperaturer året om, men tidvis är vinden kraftig. Slappa vid poolen, långa strandpromenader och dykning vid spännande vrak är vad som väntar under lata semesterdagar här.

Riu Touareg
Kap Verde - Boa Vista, Kap Verde
 

4.5
Baserat på 8 587 omdömen

Hotell Riu Touareg ligger på sydvästra Boavista, direkt vid den del av Santa Monica-stranden som heter Praia Lacacão. Här får du ett strandnära boende med stort poolområde, aktiviteter för alla åldrar och en riktigt bra All Inclusive 24 timmar om dygnet. Det stora poolområdet ligger direkt vid stranden. Huvudpoolen är uppvärmd under vintern och försedd med nedsänkt poolbar.Med känsla för varje detalj Vi på TUI är ensamma om att erbjuda RIU-hotell till dig som resenär, det är vi stolta över! Gemensamt för alla RIU-hotell är att service, mat och dryck alltid är av högsta kvalitet. Och viktigast av allt – du som kund är alltid i fokus.ZoningRiu Touareg är ett stort hotell med två delar, en allmän zon där alla är välkomna och en zon endast för vuxna. Restaurangerna, kvällsunderhållningen och de flesta av aktiviteter finns inne på den allmänna delen.Den barnfria zonen, Riu Touareg Couples, ligger närmast stranden och präglas av en lugn, vuxen atmosfär och har en egen pool med jacuzzi och snackbar. Denna zon är exklusiv för dig som bokat denna del. Spa, gym och tennisPå Riu Touareg hittar du allt från spa med behandlingar, massage och bastu till nattklubb och karaokebar. Vill du sporta finns både tennisbanor, bordtennis och gym. Och på stranden kan du spela beachvolleyboll och testa olika vattensporter.Barnen har sitt eget RiuLand med lekplats och två barnpooler, vilka är uppvärmda under vintern.Grundpris: Plats i rum av vald typ, All Inclusive.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 7 mars 2018
Hemresa: onsdag 14 mars 2018
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
6 598 SEK Pris per vuxen

smartline Crioula
Kap Verde - Sal, Kap Verde
 

3.5
Baserat på 2 106 omdömen

smartline Crioula är ett All Inclusive-hotell som ligger direkt på den 200 meter breda och åtta kilometer långa stranden i Santa Maria. På stranden kan du ta lektioner i kitesurfing. Hotellet består av en stor huvudbyggnad samt ett bungalowområde. Poolområdet är under dagtid den naturliga samlingsplatsen och där känns det aldrig trångt. När mörkret faller och lyktorna tänds är det trevligt att sitta med en drink på hotellets piazza. Efter en god middag kan du flera kvällar i veckan njuta av underhållning signerad hotellets egna personal.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 28 mars 2018
Hemresa: onsdag 4 april 2018
Boende: dubbelrum - möjligt med 1 extrabädd
Reslängd: 8 dagar
Från: Göteborg Landvetter
10 325 SEK Pris per vuxen

ClubHotel Riu Funana
Kap Verde - Sal, Kap Verde
 

4.5
Baserat på 1 059 omdömen

På familjevänliga ClubHotel Riu Funaná utanför Santa Maria bor du direkt vid sanddynerna och nära stranden. På detta populära hotell får du en generös All Inclusive och kan ta del av ett stort utbud av aktiviteter. Många gäster väljer att resa tillbaka hit, år efter år. När du bokar detta hotell bor du i den södra delen (närmast Santa Maria) av resorten som tidigare hette ClubHotel Riu Funaná & Garopa. Till vintern 2016–17 renoverades resorten och delades till två hotell. Läget nära stranden och tillgången till flera pooler, barer och restauranger är några av anledningarna till att hotellen är våra bästa på Sal. Med känsla för varje detalj Vi på TUI är ensamma om att erbjuda RIU-hotell till dig som resenär, det är vi stolta över! Gemensamt för alla RIU-hotell är att service, mat och dryck alltid är av högsta kvalitet. Och viktigast av allt – du som kund är alltid i fokus.Spa, träning och fantasifulla poolerPoolområdet på ClubHotel Riu Funaná har nedsänkt poolbar där du sitter på barstolar i vattnet. Avskild lekplats och barnpool finns ut mot stranden. Vill du träna är alternativen många:Gym och ledda träningspassBeachvolleybollDykning, vindsurfing och kajakpaddling… stillsamma aktiviteter som bastu, massage och behandlingar hittar du i spa-anläggningen Renova. Här kan du runda av ditt besök med ett jacuzzibad under bar himmel.Grundpris: Plats i rum av vald typ, All Inclusive.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 14 mars 2018
Hemresa: onsdag 21 mars 2018
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Örebro
6 898 SEK Pris per vuxen

Royal Horizons Boa Vista
Kap Verde - Boa Vista, Kap Verde
 

4
Baserat på 2 060 omdömen

Välkommen till vårt Family Garden-hotell Royal Horizons Boa Vista, som är ett perfekt val för barnfamiljer. Hotellet ligger en bit söder om Sal Rei, och har ett avskilt läge vid den kilometerlånga sandstranden Praia de Chavez. Här tillbringar du dagarna vid det stora poolområdet, med tre härliga pooler, och njuter av den vackra utsikten över havet. Här finns goda möjligheter att ha en aktiv semester för hela familjen. Du kan passa på att träna i gymmet, spela tennis eller delta i någon av aktiviteterna som anordnas både under dag- och kvällstid. För de yngre gästerna finns en internationell barnklubb och ett lekrum. På hotellet finns tre barer och två restauranger och här kan du njuta av både internationella rätter och de lokala fisk- och skaldjursspecialiteterna. Naturligtvis ingår All Inclusive för en extra bekväm semester.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: tisdag 27 mars 2018
Hemresa: tisdag 10 april 2018
Boende: Dubblettrum juniorsvit med havutsikt
Reslängd: 15 dagar
Från: Stockholm Arlanda
14 175 SEK Pris per vuxen

ClubHotel Riu Karamboa
Kap Verde - Boa Vista, Kap Verde
 

4
Baserat på 7 806 omdömen

ClubHotel Riu Karamboa på ön Boavista är ett av Kap Verdes mest populära hotell och har många återkommande gäster. Hotellet passar både barnfamiljer och par med sin höga servicenivå och väl avvägda blandning av aktivitet och avkoppling. All Inclusive ingår.  Hotellet är något utöver det vanliga och liknar ett sandslott där det ligger direkt vid den milsvida stranden Praia de Chaves. Välj mellan dubbelrum eller familjerum, alla med balkong eller markbalkong.Med känsla för varje detalj Vi på TUI är ensamma om att erbjuda RIU-hotell till dig som resenär, det är vi stolta över! Gemensamt för alla RIU-hotell är att service, mat och dryck alltid är av högsta kvalitet. Och viktigast av allt – du som kund är alltid i fokus.Spa, gym och tennisPå ClubHotel Riu Karamboa finns aktiviteter och träning för hela familjen. Några exempel:Tennis och fotbollGym och beachvolleybollStort poolområde vid strandenSpa och massageBarnklubbar och lekplats… och mycket mer.Mat och dryckAll Inclusive från fyra restauranger och fyra barer ingår. Från barerna vid receptionen och stora scenen har du utsikt över hotellet, havet och solnedgången i väster.Grundpris: Plats i rum av vald typ, All Inclusive.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 7 mars 2018
Hemresa: onsdag 14 mars 2018
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
6 698 SEK Pris per vuxen

Melia Dunas Beach Resort
Kap Verde - Sal, Kap Verde
 

4
Baserat på 5 211 omdömen

Melia Dunas Beach Resort är beläget norr om Santa Maria på den kapverdiska ön Sal. Hotellet är uppdelat i zoner, där stora delar är anpassat för barnfamiljen medan andra endast är för vuxna. All Inclusive ingår i resans pris och på hotellet hittar du flera pooler, gym och lyxigt spa. Här ingår All Inclusive från ett stort antal barer och restauranger. Måltiderna serveras i huvudrestaurangen med stor uteservering.Flera poolerOmrådet är långsmalt, så vissa rum ligger en bit från havet. Därför har man tagit i när det gäller antalet pooler. Totalt finns sex stycken varav tre barnpooler.För de vuxna Spa-avdelningen, i regi av YHI, har inomhuspool och ett brett utbud av behandlingar. Vill du ha det lugnt under semestern bokar du ett rum i the Level. Då får du förutom ett barnfritt boende även tillgång till bland annat en egen lounge med WiFi och bar.För barnenPå Melia Dunas Beach Resort finns lekplats, flera barnpooler och internationell barnklubb. Och vissa kvällar i veckan är det minidisco.Santa MariaTill Santa Maria är det drygt tre kilometer, dit tar du dig enkelt med taxi eller hotellets buss. Shopping i lite skala hittar du vid Melias boulevard med ett tiotal små butiker.Grundpris: plats i rum av vald typ, All Inclusive. Nyårsmiddag ingår.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: fredag 16 mars 2018
Hemresa: fredag 23 mars 2018
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Stockholm Arlanda
8 148 SEK Pris per vuxen

Melia Tortuga Beach
Kap Verde - Sal, Kap Verde
 

4
Baserat på 3 292 omdömen

Melia Tortuga Beach norr om Santa Maria har ett bra läge direkt vid stranden. Hotellet passar både par och större sällskap som söker ett strandnära och lugnt hotell för semestern. Dessutom ingår All Inclusive. Hotellbyggnaderna är ljusa och låga, och området sluttar långsamt ned mot stranden.Två poolområden, högklassigt spa och välutrustat gymHotellet lockar framförallt med två poolområden och en högklassig spa-avdelning i regi av välrenommerade YHI. Här finns även ett välutrustat gym, dag- och kvällsunderhållning sju dagar i veckan och barnpooler.Ett bra ställe att besöka när solen står högt på himlen är Melia Tortuga Beachs strandbar. Och medan kocken grillar din beställning kan du välja ett bord med utsikt över stranden och havet.Busservice till Santa MariaOm du vill uppleva folklivet i Santa Maria, tar du dig enkelt dit med hotellets egen busservice. Du kan även hyra cykel vid hotellets strandcenter och cykla de tre kilometrarna in till bykärnan.Villa med pool, familjerum eller svit för två?Rummen på Melia Tortuga Beach är stora och inredda i ljusa färger, alla med uteplats. Välj mellan boende i svit anpassad för två och familjerum med plats för upp till fyra personer. Är ni många som reser tillsammans kanske det passar allra bäst med en villa med egen pool.Grundpris: Plats i familjerum, svit eller villa av vald typ, All Inclusive. Nyårsmiddag ingår.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 7 mars 2018
Hemresa: onsdag 14 mars 2018
Boende: Svit
Reslängd: 8 dagar
Från: Växjö
8 148 SEK Pris per vuxen

Riu Palace Cabo Verde
Kap Verde - Sal, Kap Verde
 

4.5
Baserat på 1 060 omdömen

Nyrenoverat och uppfräschat. Riu Palace Cabo Verde strax utanför Santa Maria är tillbaka i ny tappning. Här bor du direkt vid stranden, får en generös All Inclusive och kan ta del av ett stort utbud av aktiviteter. Alla rum är nyrenoverade. Välj mellan dubbelrum, familjerum och svit. När du bokar detta hotell bor du i den strandnära norra delen av resorten som tidigare hette ClubHotel Riu Funaná & Garopa. Till vintern 2016–17 renoverades resorten och delades till två hotell. Läget vid stranden och tillgången till flera pooler, barer och restauranger är några av anledningarna till att hotellen är våra bästa på Sal.Med känsla för varje detalj Vi på TUI är ensamma om att erbjuda RIU-hotell till dig som resenär, det är vi stolta över! Gemensamt för alla RIU-hotell är att service, mat och dryck alltid är av högsta kvalitet. Och viktigast av allt – du som kund är alltid i fokus.Pooler, spa och träningSom gäst på Riu Palace Cabo Verde har du tillgång till både hotellets poolområde och det på grannhotellet. Båda med nedsänkta poolbarer där du sitter på barstolar i vattnet. Separat barnpool finns vid lekplatsen ut mot stranden. Vill du träna är alternativen många:Gym och ledda träningspassBeachvolleybollDykning, vindsurfing och kajakpaddling… stillsamma aktiviteter som bastu, massage och behandlingar hittar du i spa-anläggningen Renova. Här kan du runda av ditt besök med ett jacuzzibad under bar himmel.Grundpris: Plats i rum av vald typ, All Inclusive. Julmiddag 25/12 och nyårsmiddag ingår.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 4 april 2018
Hemresa: onsdag 11 april 2018
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
10 548 SEK Pris per vuxen

Sol Dunas Resort
Kap Verde - Sal, Kap Verde
 

4
Baserat på 23 omdömen

Sol Dunas norr om Santa Maria är ett familjevänligt hotell med flera pooler, aktiviteter och All Inclusive. Här bor du i ljust inredda dubbelrum eller familjerum med plats för fyra personer. Området är långsmalt, så vissa rum ligger en bit från havet. Därför har man tagit i när det gäller antalet pooler.Pooler och träningTotalt finns tre stycken på Sol Dunas. Vill du träna finns gym, poolaktiviteter, yoga och pilates. Fler pooler hittar ni på systerhotellet.För barnen finns lekplats och separat barnpool.  All Inclusive ingårI din All Inclusive ingår alla måltider och barservering en bit in på natten. Blir du hungrig mellan måltiderna finns snacks och enklarer rätter som hamburgare och sandwiches.Grundpris: Plats i rum av vald typ, All Inclusive.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 7 mars 2018
Hemresa: onsdag 14 mars 2018
Boende: Dubbelrum
Reslängd: 8 dagar
Från: Växjö
6 998 SEK Pris per vuxen

Meliá Dunas Beach Resort & Spa
Kap Verde - Sal, Kap Verde
 

4
Baserat på 5 211 omdömen

Meliá Dunas Beach Resort är ett stort All Inclusive-hotell och här bor du i rum som är anpassade för både större familjer och mindre sällskap. För badglada finns härliga pooler, barnpool och solstolar och under dagarna arrangeras olika aktiviteter för hela familjen. Vill du unna dig något extra kan du besöka hotellets spa i regi av välkända YHI för en skön massage eller behandling. Framåt kvällen äter du gott i någon av hotellets restauranger och vill du besöka Santa Maria, tar du dig enkelt dit med taxi eller hotellets buss. Vid Meliá Dunas Beach Resorts finns också en liten boulevard med några småbutiker, barer och café. Gäster på Meliá Dunas Beach Resort har fri tillgång till det stora poolområdet och den internationella barnklubben på bredvidliggande hotelldel Sol Dunas.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: onsdag 28 mars 2018
Hemresa: onsdag 4 april 2018
Boende: dubbelrum - typ D
Reslängd: 8 dagar
Från: Göteborg Landvetter
13 000 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Kap Verde
Reslängd Alla

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!