Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Familjeresor för alla plånböcker!

Har du familj kan det bli dyrt att åka på en veckas semester, men har du tur hittar du de där riktigt prisvärda resorna. För att du ska slippa leta har vi här satt ihop förslag på resor till sommarens populäraste resmål för hela familjen till riktigt bra priser.


Sök till alla resmål här »
 

Bästa hotellen med vattenland

Bästa resorna med barnklubbar

Handplockade hotell för barnfamiljen

Utvalda all inclusive-resor för familjen

Fler populära resmål för familjen

Grekland

Grekland med sin fantastiska övärld är en av Europas finaste baddestinationer och variationen bland öar och hotell är överväldigande. Alla kan finna sin lilla favoritö, men de flesta reser till Kreta, Rhodos, Samos och Zakynthos och Kos. Res hit juni – september.

Sirene
 
Ialyssos & Ixia, Rhodos, Grekland
7 546 SEK

Cypern

Cypern är soldyrkarnas ö, de många fina stränderna och den grekiska atmosfären kombinerat med en lång badsäsong mellan maj – oktober ger utmärkta möjligheter till semester med sköna stranddagar och intressanta utflykter. Flest resor går till nöjestäta Ayia Napa, det lugnare Fig Tree Bay/Protaras och de större orterna Limassol och Larnaca.

Spanien

När man åker på semester till Spanien så väljer man oftast kusterna på fastlandet, eller någon av Spaniens många, populära öar. Gran Canaria är sedan flera år tillbaka den absolut populäraste semesterdestinationen bland oss svenskar. Spanien får de flesta av oss att tänka på sol och bad, lata dagar på vackra sandstränder och goda stunder i charmiga restauranger om kvällarna.

Ses Fotges
 
Alcudia, Mallorca, Spanien
4 453 SEK
Blue Star Playa Feliz
 
Bahia Feliz, Gran Canaria, Kanarieöarna, Spanien
4 579 SEK
Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!