Behöver du hjälp? 
Ring eller besök våra butiker

Charter


Villa Sunflower
Alanya, Turkiet
 

Välkänt lägenhetshotell med centrumlägeHotellet ligger i mitten av Alanya och där avståndet till Kleopatrastranden och östra stranden är ungefär lika långt. Alanyas centrum och dess livliga stadskärna ligger på promenadavstånd. Ett välkänt hotell med många återkommande gäster. Hotellet är uppdelat på två områden (Sunflower 1 & 2 med tre byggnader på varje område) med en väg emellan (gångtunnel under vägen förbinder områdena). På båda områdena finns pool. På Sunflower 1 finns restaurangen och en bar, på Sunflower 2 finns Spa, bar och minimarket. Någon gång i veckan under högsäsong ordnar hotellet temamiddag. Några aktiviteter/faciliteter mot kostnad.Lägenheterna/rummenSunflower 1Moderna, välinredda och inbjudande rum och lägenheter. Tvårumslägenheter(ca 42 kvm)för upp till fyra personer. Ett sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och ett vardagsrum med liten kökshörna. Extrabäddarna är i vardagsrummet i bäddfåtöljer (rekommenderas till barn). Standardrum (ca 18 kvm)för två personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar.Suiterum(ca 42 kvm) för upp till fyra personer är samma som en tvårumslägenhet men säljs med All inclusive så viss köksutrustning kan vara bortplockad.Sunflower 2Ljusa, rymliga och traditionellt inredda rum och lägenheterTrerumslägenheter(ca 62 kvm) för upp till sex personer. Två sovrum med två separata sängar eller en dubbelsäng och ett vardagsrum med liten kökshörna. Familjerum (ca 62 kvm) för upp till sex personer är samma som en trerumslägenhet men säljs med All inclusive så viss köksutrustning kan vara bortplockad.Suite Annexrum(ca 42 kvm) är samma som en tvårumslägenhet men säljs med All inclusive så viss köksutrustning kan vara bortplockad.Alla lägenheter/rum har klinkergolv, satellit-tv, telefon och balkong. Kökshörna med kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn, två kokplattor och enkel köksutrustning. Badrummen har duschkabin (Sunflower 1) eller badkar med dusch (Sunflower 2), toalett och hårtork.Luftkonditionering kostar ca 60 euro/vecka för trerumslägenheter/familjerum, och ca 40 euro/vecka för övriga rumstyper (ingår om man bor med All inclusive).ÖvrigtStads/turistområde med trafik, folkliv samt ljud från närliggande moské som ibland kan uppfattas som störande. Totalt 230 lägenheter fördelade på sex byggnader. Mataffär och uttagsautomat finns ca 300 m bort. Gratis transport till och från Kleopatrastranden ett par gånger dagligen. Poolhandduk finns att låna. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).Officiell hotellklassificering ****

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 9 maj 2020
Hemresa: lördag 16 maj 2020
Boende: 2-RUMSLÄGENHET 2 Vuxna
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
2 449 SEK Pris per vuxen

Park Side
Side, Turkiet
 

3

Enkelt och lugnt hotellEn mysig hotellanläggning med närhet till det antika Side. Hotellet har ett relativt stort poolområde och här råder en vänlig och avslappnande atmosfär. Till den allmänna stranden på östra sidan av Side, anordnar hotellet transport ett par gånger om dagen. Hotellet har en bar, restaurang, hamam och biljard. Någon gång i veckan (under högsäsong) anordnas det turkisk afton eller annan lättare underhållning. Några aktiviteter och faciliteter är mot kostnad. RummenEnkla, ljusa, något slitna rum inredda i starka färger. Standardrum (ca 25 kvm) med två enkelsängar eller en dubbelsäng och med möjlighet till extrabädd. Familjerum (ca 35 kvm) för fyra personer med två sovrum och ett gemensamt badrum. Alla rum har minibar (tom), laminatgolv, telefon, satellit-tv och balkong. Badrum med duschkabin, hårtork och toalett. Luftkonditionering ingår. Alla rum är rökfria.ÖvrigtTurist/centrumområde med lokal trafik och folkliv. Ljud från närliggande barer kan vara något störande. Totalt 188 rum fördelat på sex byggnader. Hiss endast i huvudbyggnaden. Gratis busstransport till flera gånger dagligen under högsäsong. Solstolar på stranden mot kostnad. Poolhandduk finns att låna (inga byten).Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).Officiell hotellklassificering ***

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 9 maj 2020
Hemresa: lördag 16 maj 2020
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
2 699 SEK Pris per vuxen

Officiell hotellklassificering *** Uppskattat hotell vid Östra strandenEtt litet, omtyckt hotell med många återkommande gäster. Här har samma personal arbetat i flera år. Vid det trevliga poolområdet, som omgärdas av gröna växter, finns en vattenrutschkana, solstolar, parasoller och en bar. Ljus och trevlig lobby med soffor och bar. Det finns en kommunal lekplats i närheten av hotellet. Precis utanför hotellområdet finns ett "dygnet runt-öppet" minimarket. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.RummenLjusa, fräscha standardrum (fd. tvårumslägenheter), ca 37 kvm, med ett vardagsrum och ett sovrum. Två enkelsängar eller en mindre dubbelsäng och två bäddsoffor i vardagsrummet. Alla rum har laminatgolv, telefon, satellit-tv och balkong. Pentry med diskho, vattenkokare och kylskåp (kokplattor och köksutrustning är bortplockat då hotellet har All inclusive). Badrummen har dusch, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.ÖvrigtTurist/stadsområde med passerande trafik och ljud från moské som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 54 rum. Flera nivåskillnader med trappsteg finns inom hotellet. En lounge/tv-rum finns en våning under receptionen dit hissen inte når. Uttagsautomat finns ca 150 mfrån hotellet. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 2 maj 2020
Hemresa: lördag 9 maj 2020
Boende: STANDART ROOM DOUBLE
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
2 899 SEK Pris per vuxen

Blue Fish All Inclusive
Konakli, Antalyakusten, Turkiet
 

4

Officiell hotellklassificering ****Mellanklasshotell utanför KonakliHotellet ligger vackert till efter kusten, strax utanför Konakli, på vägen mot Alanya. Det passar dem som vill koppla av och njuta av sol och bad. På området finns det två vuxenpooler, var av det ena har tre större vattenrutschkanor** och två barnpooler där den ena har en liten vattenrutschkana. Det finns även en bufférestaurang, bar, kiosk, bastu, litet lekplats, biljard och bordtennis. Under högsäsong erbjuds det lättare underhållning på kvällarna. Nedanför hotellet har hotellet tillgång till en privat strand*. Där finns bar samt gratis solstolar och parasoller. Bussar till både Alanya och Konakli stannar i närheten. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.RummenTraditionellt och ljust inredda rum, relativt enkla.Standardrum(ca 20 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har satellit-tv, telefon, minibar (tom), laminatgolv och balkong. Luftkonditionering ingår. Badrum med duschkabin, toalett och hårtork. Alla rum är rökfria.ÖvrigtStrand/turistområde med ljud från trafik, folkliv samt en moské i närområdet som ibland kan uppfattas som störande. En byggnad med totalt 158 rum. Konferensmöjligheter. Transferbussen stannar ca 50 m från hotellentrén. Huvudgatan går mellan hotellområdet och stranden, en gångtunnel under vägen finns för enklare passage. *Badstranden är småstenig men det finns även ett par större stenblock i vattenbrynet. **Vattenrutschkanorna är öppna dagligen 10:00-12:00 & 15:00-17:00. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr) och beroende på väderförhållanden.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 9 maj 2020
Hemresa: lördag 16 maj 2020
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 049 SEK Pris per vuxen

4.5

Officiell hotellklassificering *** Omtyckt hotell med havsutsiktHotellet ligger vid huvudgatan i Alanya med stranden på andra sidan. Centrum når man efter en härlig promenad längs stranden. Det finns gott om butiker och restauranger i närområdet. Hotellet har en stor och ljus lobby med sittgrupper och bar. Det soliga och luftiga poolområdet med bar, ligger mot gatan men skärmas av med en del träd. Hotellet har restaurang, biljard, bordtennis och ordnar underhållning någon gång i veckan under högsäsong. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.RummenLjusa, fräscha rum inredda i ljust trä och med accenter i brunt och turkost. Standardrum (ca 20 kvm) med två enkelsängar och möjlighet till en extrabädd (för barn under 12 år, bäddfåtölj). Större standardrum (Large room, ca 24 kvm) med en dubbelsäng och möjlighet till två extrabäddar i bäddsoffa. Seaview suite (ca 22 kvm) är en något rymligare variant av dubbelrummen med plats för en soffa (extrabädd) och direkt havsutsikt. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (tom), vattenkokare, laminatgolv och små balkonger. Alla balkonger har delvis havsutsikt så här kan man njuta av solnedgången och den vackra utsikten över Alanyas borg. Luftkonditionering i rummen ingår. En deposition på ca 20 euro tas ut för fjärrkontroll till tv och a/c. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. ÖvrigtStads/turistområde med trafik och närliggande moské som kan upplevas som störande. En byggnad med totalt 80 rum. Trappor och nivåskillnader inom området. Uttagsautomat finns ca 50 m bort från hotellet. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 9 maj 2020
Hemresa: lördag 16 maj 2020
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 249 SEK Pris per vuxen

Wasa
Alanya, Turkiet
 

3

Trivsamt boende nära centrum av Alanya Centralt beläget all inclusivehotell med behagligt promenadavstånd till stranden. Här trivs du som tycker om att bo nära både nöjen och shopping och samtidigt ha möjlighet att bara vara på hotellet. Restaurangen serverar frukost, lunch och middag i bufféform. Här får du smaka på lokala specialiteter och internationella favoriter. Poolbar som serverar dricka och snacks. Frukost-, lunch- och middagsbuffé. Till lunch och middag serveras lokalt vin, öl och läsk från fat och mineralvatten. Poolbaren är öppen 10-22. Här serveras lokala drycker som vin, öl, läsk och vatten. Alla importerade drycker, glass, färskpressad juice, turkiskt kaffe, dryck på flaska och cocktails ingår inte. Efter 22 kostar dryck extra. Observera att ändringar kan förekomma. Tider för restauranger och barer kan variera beroende på säsong och väder. Exakta tider meddelas på hotellet vid ankomst. Hotellet undanber sig badkläder i restaurangen. I Alanya finns ett myller av restauranger och barer. Här äter du genuint turkiskt men även internationellt, du hittar tapasbarer, grillrestauranger, hamburgerkedjor och en mängd kaféer. Behöver du handla frukostmat eller annat i matväg så finns det mataffärer i utkanten av centrum. Liten pool med poolbar Hotellet har ett litet poolområde med en mindre pool på 35 m² som lockar med svalkande dopp i det blå. Slå dig ner på en solstol med favoritboken eller något gott att dricka medan barnen plaskar i den separata barnsektionen som är 5 m² och 35 cm djup. Promenadavstånd till den fina sandstranden Kleopatrastranden är långsträckt, bred och inbjuder till sköna dagar. Sanden är lite grovkornig, solstolar och parasoller står i långa rader och du har mängder av matställen om du vill prova det lokala köket. Njut av sköna promenader i vattenbrynet och salta bad i havet. Längs strandpromenaden finns både lekplatser och utegym. Väg måste korsas för att komma till stranden. Turistområde med genomfartstrafik. Lokalbuss finns vid huvudvägen ovanför hotellet, ca 100 meter.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 25 april 2020
Hemresa: lördag 2 maj 2020
Boende: Wasa - Dubbelrum Ekonomi (aa+)
Reslängd: 8 dagar
Från: Göteborg Landvetter
3 299 SEK Pris per vuxen

Mercury
Sunny Beach, Burgaskusten, Bulgarien
 

4

Hotellet ligger 400 m från stranden, 6,5 km från Johannes Döparens kyrka och 7 km från Den Helige Guds Moders Basilika. Hotellet har 24h reception, hiss, safe vid receptionen (extra avgift), restaurang, lobbybar, coktailbar, utomhuspool, gym, lekplats, trädgård, internethörna (extra avgift), konferensrum och bilparkering (extra avgift). Rummen är utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, minibar, hårtork och balkong/terrass. Vid val av Allt-inkluderat: I ”Allt Inkluderat”-konceptet ingår alla måltider (frukost, lunch, middag och mellanmål (snacks). Måltidsdrycker läsk, öl, vin och vatten samt spritdrycker av lokala märken. Serveras vanligen från morgon/förmiddag till sen kväll (ca. 22.00-24.00). Öppettiderna kan variera mellan olika hotell. På vissa hotell ingår även aktivitetsprogram. ** Var vänlig observera att vissa av ovanstående faciliteter kan vara stängda beroende på väder / årstid. Adress: Sunny Beach, 8240, Sunny Beach, Bulgaria.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 23 maj 2020
Hemresa: lördag 30 maj 2020
Boende: Dubbelrum - specialerbjudande, Allt inkluderat
Reslängd: 8 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 305 SEK Pris per vuxen

Yavor Palace
Sunny Beach, Burgaskusten, Bulgarien
 

3

Yavor Palace är ett strandnära hotell med utmärkt läge i centrum av den välkända turistorten Sunny Beach. Hotellet kan erbjuda en rad faciliteter, och blir en bra utgångspunkt om man vill utforska trakten, och det är bekvämt gångavstånd till sandstranden. I omgivningarna finns restauranger, barer, nattliv, allmänna kommunikationer och shopping. Vid hotellet finns bekväma gästrum på 4 våningsplan samt fin utrustning. Detta är en härlig plats för en familjesemester.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 23 maj 2020
Hemresa: lördag 30 maj 2020
Boende: Dubbelrum - Economy, Allt inkluderat
Reslängd: 8 dagar
Från: Köpenhamn Kastrup
3 316 SEK Pris per vuxen

3

Officiell hotellklassificering **** Vid Kleopatrastranden Ett enkelt men trevligt hotell med promenadavstånd till centrum och med Kleopatrastranden tvärs över gatan. Anläggningen består av tre byggnader och två poolområden, det ena med en vattenrutschkana* och det andra lite mindre och lugnare, nedsänkt mellan två byggnader (16 branta trappsteg). Här finns en bufférestaurang som serverar vällagad turkisk mat, bar, turkiskt bad och bastu. Under högsäsong ordnar hotellet temamiddagar och underhållning någon gång i veckan. Några aktiviteter/ faciliteter mot kostnad.Rummen Traditionellt inredda, ljusa rum.Standardrum (ca 20-26 kvm) för två personer. Två enkelsängar eller en mindre dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd. Alla rum har klinkergolv, minibar (tom), telefon, satellit-tv och balkong (stora avstånd mellan spjälorna i räcket). Havsutsikt mot tillägg (dessa rum kan både ha direkt eller sned havsutsikt). Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår.Övrigt Turist/stadsområde med trafik samt en moské i närheten som ibland kan uppfattas som störande. Det är relativt lyhört mellan rummen. Totalt 208 rum fördelat på tre byggnader. Konferensmöjligheter. Obs! Ej så barnvänligt då hotellet ligger vid huvudgatan och hissarna är mycket små. Ramper finns i/kring huvudbyggnaden men kring de andra byggnaderna och dess poolområde är det många trappor, även för att nå hissarna. Hissen når inte det översta våningsplanet i en av byggnaderna. Uttagsautomat finns ca 100 m bort. Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr). *Vattenrutschkanorna har åldersgräns 11 år eller under uppsyn av förälder, öppen 10:00-12:30 & 15:00-17:00.

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 2 maj 2020
Hemresa: lördag 9 maj 2020
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 349 SEK Pris per vuxen

Sunberk All Inclusive
Side, Turkiet
 

Officiell hotellklassificering *** Stillsamt hotell med bra lägeEtt trivsamt, mindre hotell som ligger centralt och med närhet till den västra stranden och strandpromenaden som går in till Side centrum. Hotellet är relativt litet och passar för dem som lägger större vikt på läget än att det finns ett stort utbud av faciliteter. På området finns det en pool, restaurang, bar och en liten lummig trädgård med olika fåglar och en kaninhage. Någon gång i veckan ordnar hotellet en turkiskafton vid poolområdet. Några faciliteter/aktiviteter mot kostnad.RummenTrevliga och traditionellt inredda rum. Standardrummen är av varierad storlek (ca 16-25 kvm) och har en dubbelsäng eller två enkelsängar. Några med möjlighet till en extrabädd. Några av standardrummen finns i bungalows (egna stuga med liten terrass). Familjerummen (ca 30 kvm) består av två sovrum (ett med en dubbelsäng och ett med två enkelsängar) med en dörr emellan och ett badrum. Dessa ligger på bottenvåningen. Alla rum har telefon, satellit-tv, minibar (tom), laminatgolv och balkong eller markterrass. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Luftkonditionering ingår. Samtliga rum är rökfria. Rummen på andra våning har balkong och rummen på första våning har en mindre terrass. För de flesta rummen på bottenvåningen sker ingången via terrassen.ÖvrigtTuristområde med lokal trafik. Ljud från närliggande moské kan ibland uppfattas som störande. Totalt 94 rum fördelat på tre byggnader samt några mindre bungalows. Ingen hiss. Stranden närmast hotellet är den allmänna och där är det avgift för solstolar och parasoller. Hotellet har tillgång till en privat strand ca 2 km bort (östra sidan) där solstolar och parasoller ingår. Dit går det gratis transport tre gånger om dagen under högsäsong. Uttagsautomat finns ca 500 m från hotellet. Poolhandduk finns att låna, byte mot kostnad.Utomhuspoolerna (töms ibland för underhåll) och vissa faciliteter (bl.a. à la carterestauranger & utomhusfaciliteter) har begränsat öppethållande under lågsäsong (okt-apr).

Ring 0770 45 60 43 för mer information om resan.
Avresa: lördag 2 maj 2020
Hemresa: lördag 9 maj 2020
Boende: STANDARDRUM DUBBEL
Reslängd: 7 dagar
Från: Stockholm Arlanda
3 349 SEK Pris per vuxen
Loading

Dina val

× Reslängd 1-2 veckor
× All inclusive

Kategorier

TripAdvisor-betyg

Antal stjärnor

Pris

Destinationer

Arrangör

Sök hotellnamn

Stäng

Hjälp att boka?

Behöver du hjälp eller har frågor?
Ange ditt telefonnummer, inklusive riktnummer, så ringer vi upp dig så fort vi kan!