Världens största kryssningsfartyg – Symphony of the Seas

Royal Caribbean är ett av våra mest populära rederier med flertalet fantastiska skepp i sitt stall. För ett par veckor sedan lanserade de det sprillans nya fartyget Symphony of the Seas, som med sina drygt 362 meter och 18 däck numera innehar titeln som världens största kryssningsfartyg. Under sin första säsong, sommaren 2018, seglar Symphony i Medelhavet med Barcelona som hemmahamn, innan kursen sätts mot Karibien och den nya hemmahamnen Miami. Ombord står upplevelserna på kö! Här finner du massvis med faciliteter, aktiviteter, restauranger och barer, nedan ett urval bilder från skeppet och lanseringen.

Ombord på skeppet kan du bland annat ta en promenad i Central Park, en lummig park under öppen himmel med nästan 12 000 växter och träd, där du också hittar trevliga uteserveringar och butiker. Härlig people watching!

Aktiviteterna är många och det finns något för alla, oavsett ålder och intresse. Prova rutschbanan som sträcker sig över 9 däck – världens längsta rutschbana till havs! Eller varför inte utmana dig ordentligt med att åka zipline över fartyget? Klättervägg, skridskoåkning, surfsimulator och många andra aktiviteter lockar, för de som önskar en mer aktiv kryssning.

Ombord Symphony of the Seas finns också tre imponerande vattenrutschkanor och pooler med solstolar, där det alltid finns en livvakt vid varje pool som håller uppsikt över badande.

Om du vill träna passar löparbanan utomhus perfekt, där du under löpturen samtidigt kan njuta av utsikten över havet. Löparbanan utgår från gymmet och här finns också en översikt över hur många rundor du ska springa, beroende på hur långt du vill springa. Efteråt, eller kanske efter en gymsession, är det bara att kila direkt till fartygets spa för lite avkoppling och eventuellt en behandling.

Symphony of the Seas har 2 775 hytter (i 47 olika kategorier) med plats för 6 777 gäster.

För de som vill ha lite extra lyx kan man välja en hytt med utomhusbalkong och jacuzzi. Tänk dig att koppla av i jacuzzin medan du njuter av utsikten på vägen till ett nytt, spännande resmål.


insatgram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *