Thailand & Vietnam – bästa charterhotellen

Hitta rätt charterresa och hotell

Vinterns bokningar med charter till fjärran stränder har verkligen tagit fart och de hetaste destinationerna just nu är Thailand och Vietnam. Thailand växer sig all starkare som resmål igen och Vietnam tycks locka många nyfikna med sina fantastiska sevärdheter och den låga prisnivån på shopping och nöjen.

För att hjälpa dig som är intresserad av en charterresa till Thailand eller Vietnam, så har vi tagit fram resor med de hotell som gästerna verkligen älskat och gett toppbetyg. Vi har delat in dem i olika kategorier för att ytterligare förbättra urvalet för dig.

Klicka på länkarna nedan för att se resorna. Välj sedan din avreseort överst i listan för att se alla resealternativ som är lämpliga för dig.


TUI, Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa, Thailand.

 

Charter Thailand

Khao Lak och resmålen runt Krabi ser heta ut i vinter, men klassiker som Phuket och Koh Samui är fortfarande mycket eftertraktade. I vår lista hittar du pakethotellen med de högsta betygen även i övriga Thailand, så att du kan finna din egen favorit.


Apollo, The Cliff Resort, Vietnam.

 

Charter Vietnam

I Vietnam hittar du två resmål med charter, natursköna ön Phu Quoc och stränderna kring kuststaden Pan Thiet på fastlandet. Med Apollo flyger du in på Saigon (Ho Chi Minh City) och du kan kombinera Pan Thiet med ett par nätter i Saigon för att uppleva den fascinerande staden.

Till Phu Quoc flyger du direkt med TUI och Ving.

Övriga resor


insatgram