Teneriffa – perfekta resmålet året runt


På Teneriffa kan du njuta av varierande natur och oförglömliga upplevelser – allt från stjärnskådning till valsafari. Ön har dessutom ett oslagbart klimat, nästan 400 kilometer kust, åtta golfbanor och utmärkta hotell. På Teneriffa kan du få en riktig drömsemester i avslappnad och trevlig atmosfär.  Blir du sugen? Välj mellan charter och reguljärflyg – här kan du boka!

Sport utan gränser

Teneriffa

Teneriffa bjuder på äventyr för alla smaker!

Teneriffa är som ett enda stort utomhusgym, tack vare sitt milda klimat året runt. Det går knappast att hitta en sport som inte går att utöva på ön.  Här kan du njuta av till exempel cykling, dykning eller vandring. Teneriffa har ett stort nätverk av vandringsleder i naturen och längs kusten.  Den som istället är ute efter en riktig adrenalinkick kanske istället väljer till exempel kitesurfing, fridykning eller skärmflygning. Det finns oändliga möjligheter till sport och äventyr på Teneriffa!

Eldorado för familjer

Teneriffa är ett paradis för familjer med barn.  Det finns en mängd olika unika temaparker.  Spendera en dag på en av världens häftigaste vattenparker, Siam Park, där du kan bada i flera meter höga konstgjorda vågor, åka hisnande vattenrutschkana eller koppla av på den 350 meter långa sandstranden.  Vill du hellre åka Zipline i häftig natur eller uppleva valar i deras naturliga livsmiljö?  Det är bara att välja – ön är fylld av häftiga attraktioner!

Kultur och festivaler

Teneriffa är en ö med starka traditioner och en mängd olika festivaler, kulturupplevelser och gastronomiska njutningar. Tre platser har till och med klassificerats som världsarv av Unesco, Anaga Forest, som biosfärområde, nationalparken Teide och historiska staden La Laguna. Folkfesten Corpus Christi och den stora karevalen i Santa Cruz är bara några exempel som visar öbornas karaktär: välkomnande och alltid redo för fest!

Njutning i kvadrat

För dig som är kräsen bjuder Teneriffa på lyxiga hotell och villor, spaanläggningar, gastronomiska utsvävningar och exklusiva utflykter.  Allt medan du njuter av ett fantastiskt landskap, härligt klimat och oförglömliga äventyr.  Njut av lugna stranden Fañabe med fina restauranger och en stor exklusiv shoppinggalleria längre uppåt vägen. Åk på guidad tur över ön eller hyr en egen båt över dagen.  På Teneriffa finns semesterlyx för alla smaker!

 

 

 

 

 

 


insatgram

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.