Strandnära familjesemester sommar 2019

Nu står sommaren för dörren och familjesemestern kanske måste planeras. Om du inte är helt förvissad om ännu en rekordsommar i Sverige eller bara är ressugen, så kan det kanske komma till pass med lite hjälp att välja rätt resa.

Med barn på resan vill man ofta slippa att släpa på alla prylar fram och tillbaka mellan hotellet och stranden. Och man vill gärna ha nära till den fräscha toaletten på rummet och kanske en sval säng för middagsvila för de minsta. Vi hjälper dig att hitta ett hotell för familjesemester inom badrocksavstånd till havet på sköna destinationer. Mest populära resmål för familjer i år är Mallorca, Kreta, Rhodos, Cypern, Kroatien och Turkiet. Vill du ha lite lugn och ro, kanske du skall kika lite extra på resmål som Naxos, Menorca, Karpathos och Antiparos.

Familjesemester med fötterna i sanden.

Här har vi listat alla charterresor med familjevänliga hotell nära stranden:  Strandnära charter

Välj din närmsta flygplats i sökfältet överst i listan och specificera avresedagen för bästa sökresultat. Du kan också jämföra familjepriser för familjealternativen 2 vuxna och 2 barn 2-11 år eller 2 vuxna och 1 barn 2-11 år. Fler familjealternativ är det för tillfället inte möjligt att söka.


Vill du se fler charterresor? 

Här söker du bland alla charterresor: Sök charterresa
Här söker du bland alla All Inclusive-resor: Sök All Inclusive


insatgram