CHARMIGA HOTELL – CHARTERRESOR 2020

Apollos mysiga Alkyoni Beach på Naxos är ett bra exempel på lokal känsla och charm.

Upplev småskalig, lokal känsla på charterresan

Sökandet efter mer genuina, lokala upplevelser är en av Tickets trendspaningar inom semesterresandet för 2020. Detta märks även inom charter, där exempelvis Apollo introducerat hotellkategorin Apollo Mondo Local för att tillgodose behovet. Mindre, handplockade hotell med charm i sköna miljöer är vad som mer och mer eftersöks.

Det är en utmaning för charterarrangörerna, då det är mer krävande än att arbeta med stora resorts och internationella hotellföretag. En utmaning som man hanterar allt bättre, för idag hittar du ett ganska stort utbud av små och lokalt ägda hotell i charterutbudet.

Boka i god tid!

Dessa resor bokas oftast betydligt tidigare än andra, då tillgången är starkt begränsad på grund av hotellens storlek. Boka din charter- eller paketresa med dessa hotell i god tid, så att du inte blir besviken för att det är fullbokat.

Här är resorna

Vi har samlat hotellen med charm och skön lokalfärg, så att du lättare kan hitta din lilla semesterpärla. Du kan gärna välja avreseort och önskad avreseperiod överst i listorna om du vill ha en större träffsäkerhet i resultatet.


insatgram