Rhodos All Inclusive 2020

Bild Apollo: Alila Exclusive Resort & Spa, femstjärnig strandlyx.

“Plånbokslöst” Rhodos hett i sommar

En chartertrend som redan nu är tydlig för sommarsäsongen 2020 är att det bokas mycket All Inclusive på Rhodos. På ön finns ett antal resorts med olika standard som har specialiserat sig på just bekväm semester med det mesta inkluderat. Dessutom kan man på många resor välja All Inclusive som tillägg, liksom helpension eller halvpension.

Vi har samlat och kategoriserat alla All Inclusive-resor från de olika researrangörerna så att du enkelt kan jämföra.

Vad ingår i All Inclusive?

Generellt skall alla måltider samt måltidsdryck ingå i All Inclusive. Oftast är även baren tillgänglig med läskedrycker, drinkar, öl och vin under vissa tider. I princip kan man förvänta sig att ju högre klass på hotellet och ju högre pris, desto mer ingår i konceptet. Det gäller att noga läsa vad som gäller för respektive hotell.

Dricks är ofta ett lite känsligt ämne för oss nordbor, men ett bra tips är att ge lite dricks till serveringspersonalen under vistelsen. Det är ett viktigt tillskott till lönen och är till glädje för även givaren, då gästen oftast blir väl ihågkommen och ännu varmare bemött i fortsättningen.

För familjen

Familjevänligt och prisvärt, Sirene Beach strax utanför Rhodos Stad. Bild: Ving

Barnfamiljer och familjegrupper brukar ofta älska All Inclusive, en enkel lösning där alla blir nöjda och måltiderna blir smidiga. Rhodos har många fina hotell att välja bland för familjen, vi har samlat alla i prisordning.

Välj avreseort och resedatum för bästa träff: Familjevänlig All Inclusive

För vuxna som reser utan barn

The Ixian Grand, vuxenlyx direkt på stranden. Bild: Airtours

Det finns även hotell lämpliga för enbart vuxna som erbjuder All Inclusive på Rhodos och de är generellt av hög standard.

Här hittar du resorna: All Inclusive för vuxna

All Inclusive mot pristillägg

Sunwing Kallithea Beach, Ving. All Inclusive mot tillägg.

Fler och fler hotell erbjuder olika typer av måltidstillägg för att kunna tillfredsställa gäster med olika behov och önskemål. Ofta kan du välja bland halvpension (vanligtvis frukost + middag, exklusive måltidsdryck), helpension (frukost, lunch, middag, exklusive måltidsdryck) och All Inclusive.

Här hittar du resorna: All Inclusive som tillägg

Top notch five star

Är du sugen på lyxliv och femstjärnig standard? Här har vi samlat de allra bästa och högst betygsatta hotellen för dig: All Inclusive Rhodos lyx

Alla paketresor till Rhodos

Vill du hellre kika på alla resor till Rhodos och själv leta fram dina resa?

Här har vi samlat ihop hela sortimentet från våra vänner charterarrangörerna, välj avreseort och resedatum för bästa träff: Alla resor till Rhodos


insatgram