Prisa gudarna, snart kommer skatteåterbäringen!

Ska du få tillbaks på skatten? Betala med Ticketfaktura eller med Ticketkortet så kan du säkra semestern redan idag, men betala i juni.

För att göra det lättare för dig att köpa resor har vi tagit fram Ticketkortet. Kortet ger dig två olika möjligheter att finansiera dina resor. Antingen delbetalar du räntefritt eller så sparar du ihop till resan med hög ränta, eller varför inte en kombination? Du väljer själv vilket som passar dig bäst.

Betala när det passar dig och din ekonomi

När du köper din resa på Ticket kan du välja att delbetala din resa räntefritt. Det är räntefritt ända upp till 12 månader.

Du har stor valfrihet när det gäller i vilken takt du delbetalar din resa. Det gör att du snabbt kan hitta ett alternativ som passar just din ekonomi. Du kan välja att delbetala räntefritt från 1 till 12 månader– valet gör du hemma i lugn och ro.

Du som bokar din resa i god tid lägger med fördel upp delbetalningen så att resan är helt betald när det är dags för avresa.

Flytta fram betalningen till nästa månad

Har du Ticketkort kan du skjuta upp betalningen kostnadsfritt till nästa månad. Köper du till exempel din resa första veckan i juni, får du fakturan på posten i juli med betalningstid i slutet av månaden. Det kostar ingenting att skjuta upp betalningen.

 Ansök om ditt Ticketkort redan idag här »Mer info om Ticketkortet finner du här  »

insatgram