Vem sjunger bäst – Bamse eller Lollo och Bernie?

Bamseklubben
Barnklubbar ger både nöjda barn och nöjda föräldrar

Bamse-sången eller Lollo och Bernie-sången? Vilken är din favorit?  För många barnfamiljer är valet mellan Bamse, Lille Skutt och Skalman, som Fritidsresor promotar i sina barnklubbar,  och Lollo och Bernie, Ving-resenärernas favorit, viktigt.  Eller kanske är barnen mer förtjusta i Apollos Polly och Mini?

Man brukar säga att nöjda barn = nöjda föräldrar. Och då väljer många charterarrangörernas familjekoncept med barnklubbar på semestern. Men det handlar inte bara om att välja mellan Bamse och Lollo och Bernie. Det finns mängder av familjehotell på olika resmål att välja mellan. Behöver du hjälp att välja? Vi  på Ticket är först i Sverige med ett chartersök för familjer. Här kan du enkelt kan jämföra resor från olika charterarrangörer och få ett totalpris för en-två vuxna och en-två barn (fler varianter kommer framöver) – och slippa surfa runt till olika sajter för att ställa olika alternativ mot varandra. Här kan också välja ut hotell efter vilka kriterier du är ute efter, t ex strandnära eller familjevänligt.

Bamsesången eller Lollo och Berniesången?

Men handen på hjärtat. Vilka seriefigurer tycker du är bäst på att locka barnfamiljerna?  Vilken sång får dig att dansa med dina barn och gör dig sugen på att åka på barnklubbsresa?

Eller kanske…och så lite dans till och med:


insatgram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *