Nyhet – singelsök charter

Nu kan du som reser solo jämföra och boka din charterresa på Ticket.se!

Allt fler väljer att resa själva på semester, men det har inte varit enkelt att boka en charterresa. Resorna har ofta varit svåra att hitta och det var besvärligt att få en överblick över vilka resor som fanns att boka. Nu får du hjälp på Ticket.se.

På “Singles Day” passade vi på att introducera vår nyhet för alla singelresenärer. Nu kan man enkelt hitta resorna på Ticket.se, då vi nu lagt till alternativet “1 vuxen” i resenärsfältet i chartersöket.


För att komma till chartersöket – klicka på bilden!

Så gör du


För att få bästa resultat av en sökning, så rekommenderar vi att du fyller i fälten “Avreseort”, “Avresa tidigast” och “Avresa senast” i toppen på sidan.

Därefter kan du filtrera resorna med de filter du hittar i högerspalten, exempelvis “Strandnära” eller “Hotell för vuxna”. Du kan kombinera flera filter om du vill.

När du hittat en resa eller ett hotell som du är intresserad av att boka, så klickar du bara på knappen “Välj” för att länkas över direkt till charterarrangörens sida för mer information och bokning.

Du bokar alltså direkt hos arrangören och där sker sedan även betalning när det blir aktuellt.

Friheten är stor när man reser själv.

På egen hand i världen

Att resa solo ger en möjlighet att helt fokusera vad man själv vill ha ut av resan, att inte behöva anpassa sig till andras önskningar och förväntningar är en frihet. Visst kommer det kanske stunder när man vill dela upplevelser och intryck med någon, men som singel resenär upplever jag att det är betydligt enklare att få kontakt med både andra resenärer och lokalt boende. Det ger nya dimensioner i resandet och skapar möjligheter. 

Ett annat tips om man är lite sällskapssjuk är att boka in sig i en rundtur med en mindre grupp i jeep eller minibuss, det har för mig varit en kul lösning att få njuta av lite ressällskap i lagom dos.

Är du sugen på att ge dig ut och resa, men saknar vänner som har möjlighet att hänga med, så var inte rädd för att pröva en resa på egen hand!

 

Här hittar du charterresorna: Singelsök Charter

“To Awaken Quite Alone In A Strange Town Is One Of The Pleasantest Sensations In The World.”

– Freya Stark


insatgram