KANARIEÖARNA – HAVSNÄRA CHARTER


Magiska stränder på Fuerteventura.

Nära havet vill jag bo

Kanarieöarna förblir svenskarnas favoritresmål med charter under vintersäsongen och öarnas olikheter ger variation på semestern. Även hotell och semesteranläggningar bjuder på stora variationer och på Kanarieöarna hittar du charterhotell med All Inclusive, träningshotell, vuxeninriktade hotell och rena familjeparadis. Vi har samlat dem alla i vår lista, förutsatt att de ligger nära havet.

Sök och jämför charter till Kanarieöarna

Teneriffa

Den natursköna ön lockar till strövtåg i berg och dalar bland annat i Anaga-bergen och kring vulkanen Teide, men stränderna är ändå magneten som drar till sig de flesta semesterfirarna. Du kan även bada i klipp-pooler uppe i den fina lilla by Garachico eller i poolanläggningen i populära Puerto de la Cruz på norra delen av ön, om du vill variera din badupplevelse.

Bild: Apollo, Bahía Principe Sunlight Costa Adeje, Teneriffa. Läckert All Inclusive-hotell med liten klippstrand.

Gran Canaria

Inte mycket man behöver orda om Gran Canaria, ön är mer än välkänd för de flesta. Chartersemesterns urmoder drar flest besökare till de södra delarna, där antalet soltimmar är högst. Men många uppskattar Las Palmas, där man samtidigt kan njuta av en lång strand och en riktigt spansk stad med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen.

Fuerteventura

Långa, gyllne sandstränder och en natur formad av vind, hav och vulkanisk aktivitet. Är du aktivitetsinriktad är ön extra utmärkt, här hittar du det ledande träningshotellet Playitas med nästan obegränsade möjligheter till fysisk aktivitet. Trivs du med vattensporter så är ön ett eldorado, World Cup för vind- och kitesurfing anordnas här varje år och förutsättningarna för sporterna är de bästa.

Hamnen i Arrecife på Lanzarote.

Lanzarote

Lanzarote växer fram som en lite läcker destination. Även om inte lyxen är påtaglig, så upplever man turismen som lite mer förfinad, lugn och upplevelsebaserad. Lavan formar utseendet på ön och naturen är ganska dramatisk på sina ställen och du kan uppleva den i Timanfaya National Park. Varför inte med en kamelsafari? Missa inte en rundtur bland vingårdarna om du är intresserad av förädlade drycker.

TUI, Playa Calera på La Gomera

La Gomera

Lilla rara La Gomera, rofylld och vacker, en favorit bland naturälskare. Ett vilt och varierat landskap för vandrare och äventyrligt lagda resenärer. En riktig attraktion är Garajonay National Park, missa inte detta.

Resa när, boka charter var?

Öarna lämpar sig för semester året om, men vissa delar är mer solsäkra än andra. Sommartid är öarna verkligen härliga för dig som tycker att hettan i Medelhavet är lite för mycket av det goda. Boka charter hos oss på Ticket, så blir vi mycket glada. Välkommen in i din Ticket-butik eller besök oss på webben: Ticket.se


insatgram