Vinn en resa för 60.000 kr!

Instagramtävling

Nu är sommaren här och det vill vi fira med en tävling där du kan vinna sommaren häftigaste pris – en charterresa med Ving med maxvärde 60.000kr!

Det är inte särskilt svårt att tävla heller. Följ bara de tre stegen och du är delaktigt!

1. Gå till din närmaste Ticketbutik.
2. Fota och förmedla resglädje framför kataloghyllan!
3. Dela bilden på Instagram med hashtag #rättresa Samla likes!

blogginstargam3
Här nedanför ser du några av de senaste inkomma bidragen. Klicka här för att se alla bidrag och för att rösta! Du kan också rösta genom att klicka på bilden nedan och sedan ”gilla” bilden.
Om du surfar från en dator så blir du hänvisad till vår Facebooksida men du behöver inte ha ett Facebook-konto för att delta i denna tävling eller för att rösta på ett bidrag.
Om du röstar via Facebook så har du också möjlighet att tävla om ett presentkort på Ticket med ett värde av 2000:-

[hashimage hashtag=”rättresa” limit=”80″]

Ladda ner Instagram för Iphone här »
Ladda ned Instagram för Android här »


Tävlingsvillkor
1. Du måste vara över 18 år för att delta i tävlingen samt vara bosatt i Sverige.
2. a) Gå till din närmaste Ticketbutik. b) Fota och förmedla resglädje framför kataloghyllan. c) Dela bilden på Instagram med hashtag #rättresa Samla likes!
3.  De 40 bidrag som fått flest likes (den 6 augusti) går till en andra omgång där en jury bestående av representanter från Tickets marknadsavdelning utser en vinnare. Vinnaren blir den som på bäst sätt lyckats förmedla reseglädje.
4. De 40 bidragen som går vidare kommer att ombes att återkomma till Ticket med mer kontaktuppgifter. Om så inte skett senast 7 dagar senare så kommer bidraget ej längre vara aktuellt för vinst.
5.  Juryns beslut kan ej överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Vinnaren kontaktas via ovan lämnade uppgifter.
6. Vinsten består av en valfri charterresa med researrangören Ving Sverige AB.  Maxvärde 60.000:-. Gäller för ett (1) resesällskap(bokningsnummer) och ej för gruppresor.
Anställda på Ticket Privatresor AB, Ving Sverige AB och Rabalder Media AB eller deras anhöriga får delta men de har ej möjlighet att vinna.

Resan måste vara bokad innan den 31 december 2013.
7. Ticket Privatresor AB har rätt att använda inkomna bilder i sin marknadsförning. Inkomna bilder kan kommat att publiceras i Tickets digitala kanaler som ex. Facebook, Instagram, Ticket.se och Nyhetsbrev.
8. Vinsten är personlig och kan ej överlåtas eller säljas vidare. Om vinnare inte accepterar sin vinst inom 7 dagar så utses en ny vinnare.
9. Om du har privat flöde på Instagram så måste du också följa @Ticketresor så att vi kan följa tillbaka så att vi ser ditt bidrag i tävlingen.
10. Tävlingsperioden är mellan den 12 juni  – 6 augusti och vinnaren utses och kontaktas senast under vecka 33. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
11. Det är ej tillåtet att publicera, posta, överföra, distribuera, sprida information eller material som innebär hets mot folkgrupp, förtal, barnpornografibrott, olaga våldsskildring, brott mot tystnadsplikt eller uppmaningar till brott eller som på annat sätt strider mot lag eller är olämplig, stötande, vulgär, obscen eller oanständig. Vi förbehåller oss rätten att ta bort bidrag som strider mot dessa regler och mot god ton.
12. Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera bidrag om misstanke om fusk eller manipulation av tävlingen uppstått.
13 . Röstning sker genom att gilla bilden via Instagram eller gilla bilden i tävlingen på facebook.com/ticketresor

Om du röstar via Facebook så har du också möjlighet tävla om ett presentkort på Ticket, värde 2000:-