Ibiza – charterguide till rofyllda stränder och hett nöjesliv

 

Ibiza, Spain- September 21, 2013: People swimming and sunbathing on the picturesque Las Salinas beach. Ibiza, Balearic islands. Spain

Den vackra lilla ön Ibiza är välkänd för sitt vibrerande, internationella nöjesliv under heta medelhavsnätter, men även för sin motsatta, stillsammare personlighet. Här finns ett myller av idylliska stränder och charmiga byar perfekta för en rofylld badsemester med familj eller vänner.

 

Jämför bästa resor och hotell

Vi har sammanställt en hotellguide för dig, så att du enkelt kan hitta din resa. De betygsatta hotellen presenteras på olika orter och i olika kategorier, klicka på länkarna för att se och jämföra charterresor och hitta bästa pris med TUI och Tickets egna paketresor.

 

Ibiza för clubbers

För dig som söker hedonistiskt partyliv gäller det att bo nära superheta Playa d’en Bossa invid huvudorten Ibiza Town (Eivissa) eller i ”lite lugnare” San Antonio som ligger på öns västkust. Väljer du att bo i Ibiza Town med sitt vackra gamla centrum så har du även här pulserande nattliv och fina möjligheter att besöka soldränkta stränder med färjor som avgår från den lilla hamnen.

– Playa d´en Bossa
– San Antonio
– Ibiza Stad

 

Portinatx beach på norra Ibiza.

Portinatx beach på norra Ibiza.

Ibiza för strandhängare

För barnfamiljer och andra som söker lite mindre intensiva stränder finns det många områden att välja bland. Ön myllrar av vackra vikar och ljuvliga stränder med kristallklart vatten. Cala Llonga, barnvänliga turistorten Santa Eulalia, Cala Tarida, es Canar, Portinatx på norra delen av ön och Cala San Vicente är några av platserna som kan nämnas. Ju längre bort från partyorterna stranden ligger, desto lugnare blir det naturligtvis. Pröva gärna flera olika stränder när du är här.

Resor till lugnare stränder

Övriga resor till ön

Här hittar du charter- och paketresor indelade i kategorier. Du kan själv välja avreseort och perioder när du klickat på en av länkarna. Du kan även sortera på lägsta pris för att hitta billigaste resan.

Resor för barnfamiljer
Resor för vuxna utan barn
All Inclusive

insatgram