Hotelltips i Dubai

I Dubai är det härligt att bo på hotell nära havet. Med beachen som bas kan du sedan åka på spännande utflykter eller shoppa i någon av de enorma shoppinggalleriorna i Dubai. Att flygpriserna just nu är förmånliga ger möjlighet att satsa lite extra på att bo bra. Här kommer tre stycken hotelltips i Dubai med fantastisk utsikt över havet.

JA Ocean View Hotel

För par som åker en långhelg till Dubai för att sola och bada och njuta av den spektakulära metropolen är detta hotell en pärla. Fräscha rum, hög klass och ett stenkast från stranden. Bara att hämta ut ett parasoll och handduk i badkiosken och glida ned till stranden. När du tröttnat på stranden tar du en taxi till centrala Dubai för spektakulära upplevelser.

Vill du vara borta en 1 eller 2 veckor så resor du enklast hit med charter…. klicka här för att söka din resa.
Det är givetvis ett utmärkt alternativ att resa hit på egen hand med flyg + hotell också… klicka då här för att söka din resa. 

Jebel Ali Beach Hotel

Är fokus mer sol och bad än shopping är detta hotell perfekt för en lugn semestervistelse med strandliv och fantastisk mat. Hotellet ligger 20 minuter i taxi från Dubais centrum och från hotellet blickar du ut över havet, den privata marinan och vackra hotellträdgårdar. Vattenaktiviteter, golf och ridning är några av aktiviteterna på Jebel Ali Beach Hotel. Hotellet passar såväl familjer som par som vill ha en mysig och avkopplande semester med lyxkänsla. Jebel Ali Beach hotell är ett av få all inclusive hotell i Dubai, med många olika restauranger att välja på och fantastisk mat.

Vill du vara borta en 1 eller 2 veckor så resor du enklast hit med charter…. klicka här för att söka din resa.
Det är givetvis ett utmärkt alternativ att resa hit på egen hand med flyg + hotell också… klicka då här för att söka din resa. 

JA Oasis Beach Tower

Hotellet JA Oasis Beach Tower imponerar. Härliga lägenheter vid strandpromenaden med utsikt över de långsträckta ständerna, Palm Jumeirah, Dubai Marina och skyskrapor passar den stora familjen eller stora kompisgänget som vill bo tillsammans och ha möjlighet att mysa i vardagsrummet eller fixa lite mat i köket. Det finns 180 lägenheter på 45 våningar med 2, 3 eller 4 rum – alla med kök och vardagsrum. Hotellet ligger ett stenkast från stranden, vilket gör det perfekt för en långweekend med bad och shopping.

Det är ett utmärkt alternativ att resa hit på egen hand med flyg + hotell… klicka då här för att söka din resa. 


insatgram

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.