Hälsningar från Miami och Bahamas

På Ticket får vi ibland åka på studieresor för att kunna ge er service i världsklass! Vi får t.ex. ta reda på var den bästa stranden på Kreta finns eller var man hittar den mysigaste italienska trattorian i Rom. Vi reser överallt för att kunna ge er våra bästa personliga tips och råd.

South Beach, MiamiJust nu är vi på South Beach i Miami (eller som alla här nere säger SOBE). Vi har precis kommit tillbaka från en 4 dagars kryssning till Bahamas med Royal Caribbean, dit vi reste med fartyget Adventure of the Seas. Fartyget har verkligen något för alla åldrar, från 0-100. Allt från spa och bibliotek till ett helt däck med sportaktiviteter.

Adventure of the Seas specialrestaurang Giovannis Table är ett absolut måste! En italienskmiddag på ca 3 timmar med allt som hör till; antipasti, risotto, pasta, huvudrätt och efterrätt. Vi rullade tillbaka till hytten efter middagen.

Vårt första stopp på kryssningen var Cococay, Bahamas. Här har Royal Carribean sin alldeles egna ö! Vi började morgonen med att ta tenderbåtarna till ön från fartyget (ön har ingen hamn) och göra ett yogapass på stranden. Vid lunch dukade besättningen upp en fantastisk lunchbuffé.

Vårt andra och sista stopp var på huvudön Providence och Nassau. Här finns fantastiska Atlantis hotell som är ännu större än systerhotellet på Palm Jumierah i Dubai. Vi besökte Paradise Islands allmäna strand Cabbagebeach. Det var en upplevelse i sig utöver turkosblåtthav och korallvit sand, yaman boss lady!

Kryssning är ett fantastiskt sätt att resa på och alla som inte provat, kom till någon av våra duktiga resesäljare och rådfråga. Vi hjälper dig att hitta rätt fartyg och rätt rutt som passar just era önskemål.

Ingen av oss hade tidigare varit i Miami, men båda har redan bokat in nästa resa hit i tanken. Miami är en stad som har det mesta för de flesta. Obligatoriskt är så klart morgonpromenad/löpning eller cykling längs Ocean Drive och strandpromenaden på SOBE. Shoppingen håller en klass för sig! För den shoppinggalna (läs oss!!!) är Lincoln Road, Collins Avenue, Aventura Shoppingmall och Dolphin Shoppingmall givna ställen att bege sig till. Allt från Victoria’s Secret till Armani, Footlocker och GAP finns här och det är billigt. Väldigt billigt! Det går att fynda både Michael Kors och Marc Jacobs. Som sagt en dröm för shoppingsugna.

Bayside är vårt personliga tips som icke är att förglömma. Här finns så klart shopping och restauranger men Bayside känns som en enda stor kubansk fest. Rytmen i den kubanska musiken gör att det är svårt att stå stilla! Vill ni se var stjärnorna bor så är det härifrån båtturerna utgår. Den kända och omåttligt populära ultrafestivalen äger även rum här. För den som gillar housemusik så är det här lika mycket turistmål som något annat. Ett besök på Bubba Gump rekommenderas! Här finns inte bara havets läckerheter utan även annat gott.

Vi reste både hit och hem med Lufthansas fantastiska A380. Boka buisness class för en semester i semestern. Då får du sitta på andra våningen i flygplanet!!! Till hösten kommer de även att lansera sina premiumsäten som ger extra guldkant med både benutrymme och bagage.

Vi kan väl bara sammanfatta vår studieresa med, WE WILL BE BACK!!!

Kramar från Kicki Persson (Ticket Borås) och Jennie Svanebo (Ticket Sundsvall)


insatgram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *