Disneyland Paris

Vill man ha en magisk semester ska man resa till Disneyland!

Ta med familjen eller vännerna på en fartfylld resa i sagornas värld. Här finns något för alla. Låt fantasin flöda och kasta dig ut i äventyrenas rike. Disneyland Paris består av två olika parker med olika teman. Disneyland Park där du kan upptäcka allt fantastiskt som Disney har att erbjuda samt Walt Disney Studios som tar dig med på en resa i filmernas värld. I dessa parker hittar du attraktioner som passar stora som små. Ta en lugn och mysig åktur i Snövits värld eller för den mer våghalsiga finns Space Mountain eller för den modiga Tower of Terror. Här har du aldrig tråkigt på semestern. För en matpaus finns ett stort utbud av restauranger att välja mellan. För den hungriga finns stora generösa buffeer och för den som vill ha lite enklare måltider finns många caféer. Rekommenderas är Café Mickey som ligger i Disney Village precis utanför parkerna. Där intas din måltid omringad av olika disneyfigurer.

Utbudet på boende här är stort och väljer man något av Disney´s egna hotell som finns i olika standard ingår entreavgiften och man får tillgång till parkerna två timmar innan de vanliga besökarna anländer kl 10.

Passa på och ta en kväll med Buffalo Bill och han gäng på Buffalo Bills Wild West Show, en fartfylld show med indianer, hästar, bisonoxar med mera. Trerätters texasmiddag(inkl läsk/vatten/öl) samt cowboyhatt ingår i priset.

Missa inte paraden som går dagligen kl 17.30 med alla kända disneykaraktärer.

Ett måste är att njuta av den stora ljud och ljusshowen som visas varje kväll kl 21.00 vid slottet. Båda går att beskåda i Disneyland Parken.

Detta är helt enkelt en värld full av överraskningar!

Vår säljare Maria Edvinsson var nyligen på besök här och hjälper dig gärna med din resa.
Du når henne på telefon 021 – 41 00 70 eller på mail maria.edvinsson (a) ticket.se


insatgram

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.