CHARTER MED VUXENHOTELL – SOMMAR

Vuxenhotell – tid tillsammans utan stress…

Medelhavet lockar med underbara upplevelse från april till oktober och intresset för charterhotell med mer vuxen inriktning ökar varje år. Även utbudet av vuxenhotell ökar, det byggs nytt och många befintliga hotell väljer att skapa en helt separat del av hotellet för en vuxen publik. Vi visar dig sommarens barnklubbsfria charterresor.

Vi har med hjälp av de smart filter som finns i vårt chartersök tagit fram charterresor för dig som reser utan barn och vill bo på hotell med en mer vuxen atmosfär.

Avreseflygplats är satt till Arlanda i listorna nedan, men du kan själv ändra till valfri flygplats genom att skriva in ortens namn i sökfältet “Avreseort” och kryssa bort Arlanda. Du kan även välja att lägga in flera avreseorter.

Fyll i den avreseperiod du vill se i “Avresa tidigast” och “Avresa senast” i sökfälten för att se resor och priser aktuella för dig.

Vuxenhotell de luxe

Gillar du lyx och guldkant eller vill du kanske fira något speciellt i en exklusivare miljö? Här har vi valt ut några femstjärniga hotell med charter som vi tycker riktigt mycket om, fler hotell i lyxklassen hittar du i länken nedanför.

Läckert designade Casa Cook Rhodes – ett avslappnat lyxhotell. Foto: Ving


Vuxenhotell med toppbetyg

Gästernas betyg på service, faciliteter och upplevelser på hotellet är idag en av de viktigaste verktygen som framgångsrika hotell har för sin marknadsföring. På Ticket.se använder vi oss av Tripadvisors beprövade betygssystem och med hjälp av det har vi tagit fram alla sommarens vuxeninriktade hotell med toppbetyg. De är inte alla garanterat barnfria, men alla vänder sig till en vuxen publik.

Här hittar du hotell i olika prisklasser och standard, sorterade i prisordning.

TUI Blue Rocador, vuxenhotell med vackert läge direkt vid stranden i Cala d´Or på Mallorca.


Vuxen charter med All Inclusive

All Inclusive är inte bara ett familjefenomen, utan uppskattas även av par och vänner i vuxen ålder. Särskilt uppskattat tycks det vara när man reser i kompisgäng som på ett smidigt sätt vill hålla ihop gruppen lite mer utan massa krångliga diskussioner om kvällens restaurangval och liknande.

Mitsis Grand Hotel med All Inclusive ligger fint vid stranden i Rhodos Stad. Foto: Apollo


Vuxenhotell med halvpension

Halvpension är populärt bland många resenärer som reser utan barn. Att ha frukost och middag inkluderat är smidigt och prisvärt. Till lunch väljer man ofta att äta lite lättare på stranden eller om man kanske är ute på en dagstur.

Om man säger till dagen innan, kan man på vissa hotell byta middagen mot en lunch stället. Måltidsdryck brukar tillkomma:

Grecotel Eva Palace, en skön oas med halvpension på gröna Korfu. Foto: TUI


Strandnära vuxencharter

Visst är det skönt att ha stranden nära inpå och alltid ha hotellets faciliteter till hands även om du ligger på sandstranden. Eller att snabbt smita ner till havet för ett kvällsdopp efter middagen. Här är vuxenhotellen med kort avstånd till havet.

Vings Sunprime Platanias Beach Hotel på Kreta.


Alla charterhotell med vuxen inriktning.

Här är alla charterresor med hotell lämpliga för vuxna, använd gärna filter i högerkolumnen för att få en mer precis resultatlista.

Apollos coola koncepthotell för vuxna, Isola Verde i Sivota, Grekland.


Vi hoppas att du kommer att hitta din perfekta semester med hjälp av urvalet ovanför, men om du vill ha hjälp med bokningen istället för att boka själv så är du varmt välkommen att ringa oss på telefon: 0771 – 45 67 00.


insatgram