Bröllopsresor – vi hjälper dig att hitta rätt

Bröllopresor i solen

 

Bröllopsresor är ett fint tillfälle att vara tillsammans efter den hektiska tiden vid den stora högtiden, en möjlighet att äntligen få lite avkoppling på tu man hand i en skön, varm miljö. Vare sig man har spenderbyxorna på eller inte, så vill man ha ett minne för livet och lite extra känsla i upplevelserna. Här får du tipsen till enkla lösningar om du inte bokat din resa ännu!

Att välja en charterresa ger dig och din partner möjlighet att kunna boka snabbt och resa på ett okomplicerat sätt. Dessutom finns det en mängd härliga hotell och resmål att välja bland. Vi har tagit fram utvalda hotell i olika prisklasser och med olika inriktningar, allt från designade boutiquehotell i heta nöjesområden till romantiska hotell vid lugna stränder.

Bröllopsresor sommartid

De flesta gifter sig under sommarhalvåret och då öppnar sig hela Medelhavsområdet med sitt rika utbud av destinationer. Även Portugal med soliga Algarve-kusten och blomsterön Madeira, Kanarieöarna och Thailand finns med bland resmålen. Bra att veta är att Thailand har regnperiod under sommaren. En av de öar som då har bäst förhållanden är Koh Samui och på fastlandet rekommenderas Hua Hin-kusten.

Njut av egen pool

Resor med privat pool

Att ha en egen pool på semestern är ju definitivt romantiskt och något som allt fler vill ha på sin semester. I länkarna nedanför hittar du alla resor där ni antingen har en privat pool att svalka er i eller direkt utgång från rummet till en gemensam pool. Här finner du både stora resorts och små intima hotell. Det blir fina chanser till ”instamoments”!

 

Här är bröllopsresorna

Klicka på länkarna nedan för att hitta våra bästa förslag till bröllopsresor, här finns allt från prisvärt och lite enklare till femstjärnig guldlyx. Det blir ofta prisvärt att vara borta två veckor istället för en, värt att kolla. Om ni kan undvika att resa under absolut högsäsong i juli, så finns det möjlighet till riktiga fynd och chans att spara rejält med pengar.

Priserna i listorna är från Stockholm och det är enkelt att ändra avreseort, datum och andra val av filter för att hitta just er resa.

Bröllopsresor under vinterhalvåret

Om du hellre vill resa under vinterhalvåret, så har du en mängd exotiska destinationer att välja bland. Här är våra förslag till romantiska resor under vintern:

Hjälp och råd

Du är också varmt välkommen att kontakta någon av Tickets butiker om du vill rådgöra med en kunnig säljare och få hjälp med att boka resan.


insatgram

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.