Billiga resor just nu

Hitta alla billiga resor på Ticket.se

Stor guide – så hittar du bra och billiga resor 2020.

Alla är vi ute efter en bra deal och det gäller speciellt resor. Vår guide visar dig några bra tips om hur du hittar en billig charterresa på Ticket.se.

Prisvärda resmål

När vår svenska valuta är svag blir det naturligtvis viktigare att se hur prisnivåerna ligger på de tilltänkta resmålen. De billigaste destinationerna hittar du ofta lite längre bort, men det finns även resmål i Europa där kronan räcker långt..

Lite längre bort

Thailand, Vietnam, Indonesien, Indien och Sri Lanka är bland de charterdestinationer där du får mest för pengarna. Exotiska resmål med mycket att uppleva för liten peng. Vissa tider på året kan du hitta riktigt låga priser på resor hit: november – mitten av december och avresor från veckan efter nyår till första veckan i februari är heta tips.

Här hittar du de billigaste resorna hit just nu, välj avreseort för att se resorna från din flygplats.

Albanien är fortfarande under utveckling, men uppskattat av allt fler.

Lite närmare

Det finns även prisvärda charterresmål med billiga resor på betydligt närmare håll, även om prisnivåerna kanske inte ligger som i de asiatiska länderna ovan. Albanien är ett spännande resmål under utveckling, som klivit in på vår lista. Klicka på länkarna nedan för att se de billigaste resorna:


Hitta lägsta pris

Du kan enkelt använda chartertjänsten för att hitta de just nu allra lägsta priserna. Välj helt enkelt sortering “Lägsta pris” överst i listan, kombinera gärna med att välja avreseort och eventuellt även destination för att få bästa träff: Charterresor – lägsta pris

På nästan alla hotell kan du se gästernas betyg under hotellnamnet, allt över fyra pluppar är riktigt bra betyg. Du kan även, i högerkolumnen, filtrera fram hotell med önskat gästbetyg.


Sista minuten

“Sista Minuten” eller “Restplatser” är ju klassiska begrepp för fyndsökaren. På Ticket.se hittar du naturligtvis alla sista minuten-resor från charterarrangörerna, du kan se resor med “Specificerat boende” (förvalt), med “Ospecificerat boende” och “Endast flygstol”.

Du kan kryssa i vilken eller vilka resor du vill se under rubriken “Typ” i högerspalten. Här hittar du resorna: Sista Minuten

Du kan filtrera på typ av resa och även välja kategori.


All Inclusive – bekväm budgetsäkring

Ett mycket eftersökt sätt att skapa kontroll över sin resebudget och samtidigt förvissa sig om en krångelfri semester, är All Inclusive. Speciellt uppskattat är det av familjer och grupper av vänner som reser tillsammans.

Du kan kryssa i kategori “All Inclusive” för att se resorna, sortera efter “Lägsta pris” för att hitta de billigaste resorna. Tänk dock på att ju fler stjärnor och ju högre gästbetyg, desto mer innehåll kan du förvänta dig av hotellet. Det kan skilja mycket på både matens/dryckernas kvalitet och på hur mycket som ingår i konceptet.

Här är alla resor med All Inclusive, i prisordning: Charter All Inclusive

Egypten är ett av länderna som erbjuder många prisvärda All Inclusive-resor.


Håll dig uppdaterad

Ha koll på alla erbjudanden och rabatter, prenumerera på vårt nyhetsbrev här:
Anmälan Tickets nyhetsbrev

Du kan också gå in och kolla på våra samlade erbjudanden här:
Ticket erbjudanden

Vill du ha förslag på bra resor och hjälp med bokning, så är du välkommen att ringa våra butiker: 0771 – 456 700

Lycka till med jakten på den billiga resan!


insatgram