Alla charterresor för familjen juli 2017

Nu börjar det bli fullbokat kring Medelhavet i juli och det kan vara svårt att hitta en bra semesterresa.  Ticket hjälper dig att enklare hitta rätt bland charterresorna som erbjuds av researrangörerna i Sverige.

Den kalla våren har lett till en ovanligt stor efterfrågan på charterresor till värmen, men fortfarande är det många familjer som inte har hunnit boka sin resa och som börjar få lite panik. Snöfall i maj ger upphov till bokningsfrenetiska dagar och kvällar, vilket naturligtvis inte är så märkligt. Det finns fortfarande resor kvar att välja bland även om du behöver vara på hugget då priserna stiger i takt med minskat utbud.

Våra mest sökta familjehotell

Charterarrangörernas s.k. koncepthotell för barnfamiljer är oerhört populära och är de hotell som blir fullbokade tidigast. Bland dem hittar du Sunwing med Ving, TUIs Family Life (f.d. Blue Village) och Apollo Mondo. På dessa hotell hittar du de av barnen så uppskattade barnklubbarna och anläggningarna är helt anpassade för den allra bästa semesterupplevelsen för stor som för liten.

Bamsesången

Är Bamse barnens favorit?

Fler charterresor för familjen juli 2017

För att underlätta sökandet har vi på Ticket tagit fram ett par genvägar som vi hoppas kan komma till nytta och göra jakten på den perfekta charterresan enklare.

Klicka på länkarna nedan för att se vilka resor som finns kvar under den absoluta högsäsongen i perioden 24 juni – 31 juli.

Stockholm är förvald som avreseort liksom reslängd en vecka. Du kan själv enkelt ändra till dina egna önskemål. Du kan även förfina resultatlistan genom att kryssa i fler val av “Kategorier” eller genom att välja ut vilka destinationer du helst vill resa till genom att kryssa i dessa under “Destinationer” i fältet till höger på resultatlistan.

Boka direkt online eller kontakta en av Tickets resebyråer för hjälp med bokningen.

Lycka till!

 

Snabblänkar till sommarens charterresor för familjen

 

Spara pengar

Ett bra tips för att semestra till lägre peng är att boka med avresa i augusti eller september. Varmt vatten i pool och hav, men mindre svenskar att trängas med.

Många som inte kan resa i juli, väljer nu att boka en julresa för familjen istället. Ju tidigare du bokar för denna heta period, desto mer pengar sparar du.


insatgram