FAMILJECHARTER SOMMAR 2020

Poolglädje i Kroatien Foto: Roy Ismael

Att välja resmål och hotell för sommarens resa är inte alltid lätt.  Ticket hjälper dig att enklare hitta rätt bland alla charterresor som erbjuds av svenska charterarrangörer.

Hetaste charterdestinationer 2020

Hittills i år bokar familjerna främst Kreta, Rhodos, Mallorca, Cypern och Turkiet, favoriter bland svenskarna under många år. Bubblare är Kroatien, öarna Samos, Zakynthos, Korfu och Kos i Grekland, italienska ön Sardinien och Menorca i Spanien. Uppstickaren Albanien är en spännande nyhet de senaste åren.

Populära Sunwing Makrigialos Beach på Kreta

Våra mest sökta familjehotell

Charterarrangörernas s.k. koncepthotell för barnfamiljer är oerhört populära och är de hotell som blir fullbokade allra tidigast. Barnklubbarna med skandinavisk personal är starka kort i sammanhanget, ofta i kombination med träningsmöjligheter, yoga och andra aktiviteter för de lite äldre i familjen. Vissa hotell har bara barnklubbarna tillgängliga under högsäsong, så kolla vad som gäller innan du bokar.

Sommarens koncepthotellen hittar du här nedanför.

– Ving: Sunwing och Ocean Beach Club med Ving
– TUI: TUI BLU For Families och BlueStar
– Apollo: Apollo Mondo Family och Apollo Mondo Selected
Samtliga hotell med barnklubb

Cala Gat på alltid lika älskade Mallorca.

Mer familjecharter i sommar

För att underlätta sökandet har vi på Ticket tagit fram ett par genvägar som vi hoppas kan komma till nytta och göra jakten på den perfekta charterresan enklare.

Klicka på länkarna nedan för att se resorna.

Stockholm är förvald som avreseort liksom reslängd en vecka. Du kan själv enkelt ändra till dina egna önskemål. Du kan även förfina resultatlistan genom att kryssa i fler val av “Kategorier” eller genom att välja ut vilka destinationer du helst vill resa till genom att kryssa i dessa under “Destinationer” i fältet till höger på resultatlistan.

Klicka på knappen “Välj” i resultatlistan för att länka dig till arrangörens sida för mer info och bokning.

Tui Blue Star Atlantica Mikri Poli Rhodes, ligger högt på topplistan.

Snabblänkar till sommarens bästa charterresor för familjen

Apollo Mondo Family Mythos Beach, Rhodos. Fräscht och härligt.

Spara pengar

Ett bra tips för att semestra till lägre peng är att boka med avresa i maj, augusti eller september. Varmt vatten i pool och hav, men mindre svenskar att trängas med.

Cypern, Turkiet, Kreta och Rhodos har varmt vatten ända in i oktober, så det är också värt att kika på.

Många som inte kan resa i juli, väljer att boka en höstlovs- eller julresa för familjen istället. Ju tidigare du bokar för dessa heta veckor, desto mer pengar sparar du.

Boka direkt online eller kontakta en av Tickets resebyråer för hjälp med bokningen.

Lycka till!


insatgram