All Inclusive för vuxna

All Inclusive har åter blivit ett hett semesterval för svenskarna. Många uppskattar att hålla koll på resebudgeten med en bekväm All Inclusive-resa, kanske ännu mer i dessa tider med en svagare krona. Det har varit speciellt uppskattat av barnfamiljer, men nu växer intresset starkt även bland vuxna som reser utan barn.


Guide till de bästa All Inclusive-resorna för vuxna

Turkiet och Karibien har ju varit kungar av All Inclusive länge, men vi ser allt fler utmärkta hotell dyka upp på resmål som Grekland, Egypten, Mallorca, Kanarieöarna, Mauritius och Cypern. Vi tar upp några utmärkta exempel nedan och alla sommarens plånboksfria resor för vuxna hittar du i länken allra längs ner på sidan.

Grekland

Här finns ett stort utbud av riktigt läckra hotell som främst riktar sig mot en vuxen publik. Vi har tagit fram två hotell som fått högt betyg av både oss och resenärer.

Blue Lagoon Ocean, Kos
Fräsch design, nybyggt vid stranden på i Psalidi strax utanför Kos stad.
Läs mer här!

Bild: Apollo, Blue Lagoon Ocean

 

Tui Sensimar Caravel Resort & Spa, Zakynthos
Beläget alldeles invid stranden i behagliga orten Tsilivi erbjuder förutom den fina stranden och poolen möjligheter till träning och yoga.
Läs mer här!


Bild: TUI, Tui Sensimar Caravel Resort & Spa

 

Mallorca

Iberostar Jardin del Sol Suites
Vid havet i Santa Ponsa på Mallorca. Ett bra exempel på bekväm all inclusive med härlig havsutsikt från poolområdet.
Läs mer här!

Bild: Ving, Iberostar Jardin del Sol Suites 

Alla sommarens All Inclusive-resor

Vi har listat alla sommarens resor med hotell främst inriktade på vuxna i länken nedan. Resorna ligger i prisordning. Du kan välja avreseort, resmål och datum i fälten längst upp i listan för att hitta bästa resan för dig.

Alla plånboksfria resor för vuxna

 5,595 total views,  2 views today


insatgram