Vuxencharter till Kanarieöarna & Kap Verde

Charter för dig som reser utan barn

De bägge ö-destinationerna i Atlanten tar varje vinter emot otaliga solhungriga svenskar som söker ett avbrott från mörker och kyla. Just nu söker och bokar man mycket charter till både Kanarieöarna och Kap Verde, så vi tänkte passa på att guida dig som reser utan barn och vill semestra på ett vuxeninriktat hotell.

Hos oss på Ticket.se kan du söka och jämföra alla charterresor från de stora researrangörerna på nätet, men du kan naturligtvis även kontakta din Ticket-butik för hjälp.

Vuxenhotell

Segmentet med hotell som huvudsakligen riktar sig mot de resenärer som reser utan barn ökar stadigt och är mycket uppskattat. Eftersom utbudet och servicen på hotellet är anpassat efter kraven från vuxna, blir miljön ofta lugnare, läcker design blir en prioritet och köket tenderar att sikta mot högre gastronomiska mål.

Vad som kan vara bra att veta är att inte alla vuxenhotell går så långt som att inte tillåta barn, men man har inriktad sig speciellt mot en vuxnare publik.


Playa de las Teresitas, Teneriffa

Kanarieöarna

De spanska öarna fortsätter att locka resenärer varje år, men många väljer att växla mellan de olika öarna för att uppleva olika miljöer trots att man ofta har en favorit. Här finns många riktigt bra vuxenhotell att välja bland. Välj din avreseort och lämpliga avresedagar i sökfälten överst i listan i denna länk till vår chartertjänst:

 

Santa Maria beach, Sal, Kap Verde

Kap Verde

En nyare destination som växer med jättekliv. Varmare klimat med smak av Afrika tilltalar resenärerna som söker sig till öarna Sal och Boa Vista i Kap Verde. Förutom att njuta av de oändliga sandstränderna, hittar du riktigt fin dykning, ridturer genom ökenlandskap och stränder, kitesurfing, sportfiske och möjlighet att se havssköldpaddor.

Många av hotellen på öarna erbjuder All Inclusive, men du hittar även andra alternativ:

 

Övriga destinationer

Här hittar du vuxenhotell på olika destinationer i världen, välj och vraka bland resmål som Thailand, Grekland, Egypten Karibien, Mauritius och Cypern:

Lycka till med val och bokningar, hoppas att Du fick lite hjälp att välja en bra resa!


insatgram